Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

«Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

Ο ΠΑΟΚ πήρε σημαντική νίκη κόντρα στην αήττητη του ομίλου του Χιμίκ, όπως ο Σούλης Μαρκόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους καθώς όπως εξήγησε το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο.

«Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»
Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της αήττητης Χιμίκ για την 4η αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Eurocup είναι σημαντική για τη συνέχεια της ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση όμως ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε ότι είναι νωρίς για… μεγάλα λόγια.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος που έβγαλαν για να αντιμετωπίσουμε την αντίπαλη ομάδα. Ήταν ένα δύσκολο ματς και έπρεπε να βρούμε τις αδυναμίες τους. Έπρεπε να βρούμε τις πιθανότητες που θα μας "χτυπούσαν" οι αντίπαλοι. Οι παίκτες μου ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Η Χιμίκ άλλαξε τρεις φορές τον τρόπο της άμυνας της, αλλά εμείς μπορέσαμε να συνεχίσουμε να σκοράρουμε. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τα θετικά αποτελέσματα. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να κρατήσουμε ψηλά την ψυχολογία των παικτών. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Είναι λογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά να μην έχουμε μεγάλες διαφορές. Εμείς θέλουμε να είμαστε υγιείς και να πορευόμαστε», είπε ο έμπειρος κόουτς και πρόσθεσε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη και δυνατή ομάδα. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το παιχνίδι».

Από την πλευρά των παικτών, ο κορυφαίος του αγώνα, Μαρκ Πέιν, σχολίασε: «Πιστεύω ότι εκτελέσαμε πολύ καλύτερα σήμερα, απ' ότι σε προηγούμενα παιχνίδια. Δε θέλαμε να δώσουμε περιθώριο στον αντίπαλο, δεν τον αφήσαμε να ανασάνει, καθώς μας είχε μείνει μια πικρή γεύση από την προηγούμενη ήττα στο Eurocup", τόνισε αρχικά. Δε θέλαμε με τίποτα να επαναληφθεί η προηγούμενη ήττα. Μείναμε συγκεντρωμένοι, παίξαμε σαν ομάδα, δε δώσαμε περιθώριο στον αντίπαλο και αυτό ήταν αρκετό για να έρθει η νίκη. Μπορέσαμε σαν ομάδα να αντιμετωπίσουμε τους αντίπαλους γκαρντ και πιστεύω με βοήθησαν και οι πλέι μέικερ για να το πετύχω αυτό».

Όσο για τη συνέχεια στο Eurocup; «Εμείς πρακτικά ανησυχούμε για την ομάδα μας. Εμείς θα ελέγξουμε τη δική μας ομάδα και όχι τους αντίπαλους. Από εκεί και πέρα τα πράγματα θα εξελιχθούν μόνα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: