Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

«Δεν αλλάζουμε την συμφωνία» επιμένει η Κυπριακή Ομοσπονδία!!

«Δεν αλλάζουμε την συμφωνία» επιμένει η Κυπριακή ΟμοσπονδίαΚάθε ενδεχόμενο να διαπραγματευτεί διαφοροποιήσεις στη συμφωνία η οποία υπεγράφη χθες με την τουρκοκυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου απέκλεισε ο πρόεδρος της Κυπριακής Π.Ο.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης μιλώντας στο κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων επεσήμανε ότι οι αντιδράσεις του Χακάν Σέρτογλου είναι το αποτέλεσμα πολιτικών της ηγεσίας του ψευδοκράτους.

«Ο κ. Σέρτογλου γνώριζε τι υπέγραψε στη FIFA και είναι δύσκολο να πιστέψω ότι μετά από 24 ώρες είτε θέλει αλλαγές, είτε θέλει να αλλάξει τους όρους του παιγνιδιού», είπε ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας συνέχισε…

«Το έγγραφο έτυχε λεπτομερέστερης επεξεργασίας τόσο από εμάς όσο και από την τ/κ ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Εάν έχει προβλήματα ο ίδιος με την πολιτική ηγεσία των Τ/κ είναι θέμα το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο ίδιος και τα προβλήματα του να μη τα ρίξει πάνω σε εμάς ή πάνω στην FIFA και την UEFA. Αν είχαμε εμείς προβλήματα με τη δική μας ηγεσία θα ήταν προβλήματα δικά μας τα οποία θα προσπαθούσαμε να λύσουμε εντός του δικού μας χώρου», κατέληξε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: