Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ!!

Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ«Η κυβέρνηση εξαπάτησε τον λαό», κατήγγειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά.

«Η κυβέρνηση πήρε λαϊκή εντολή να επαναδιαπραγματευτεί τα μέτρα λιτότητας, απέτυχε όμως να αξιοποιήσει την λαϊκή εντιολή για επαναδιαπραγμάτευση», επισήμανε ο κ. Τσίπρας από το βήμα της Βουλής.

«Δεν έχετε κοινωνικό έρεισμα και λαϊκή νομιμοποίηση», συνέχισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκης ο οποίος εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στην συνεδρίαση της Ολομελειας της Βουλής.

«Ενημερώνω το σώμα ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κάνει χρήση του άρθρου 142 του Κανονισμού της Βουλής και καταθέτουμε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Σαμαρά», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

«Η καταστροφική πορεία πρέπει να σταματήσει τώρα. Εχουμε χρέος να το κάνουμε. Αυτή την θεσμική εκτροπή δεν δικαιούμαστε να την αποδεχτούμε», υπογράμμισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: