Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες»

Η ποιότητα των παικτών του και η ευστοχία τους ήταν τα ατού του ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Χιμίκ σύμφωνα με τον προπονητή της ουκρανικής ομάδας.

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες»
Στην ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ, αλλά και στην ευστοχία τους στα σουτ αναφέρθηκε ο τεχνικός της Χιμίκ, Kάρλις Μουίζνιεκς, μετά την ήττα της ομάδας του από τον «Δικέφαλο του Βορρά», για την 4η αγωνιστική του Eurocup.

«Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι το σημερινό απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει καλή σεζόν, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με πολύ καλά σουτ, κάτι που τους έδωσε αυτοπεποίθηση. Εμείς κυνηγούσαμε από την αρχή. Στο τέλος μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι είχαν μεγάλη ευστοχία στα σουτ», ήταν τα λόγια του Λετονού κόουτς.

Από την πλευρά των παικτών της Χιμίκ ο Τζαμάλ Σούλερ, σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εκτέλεσε πολύ καλά σήμερα και δείχνει ότι έχει έμπειρους παίκτες. Ο δεύτερος γύρος θα είναι πιο δύσκολος από τον πρώτο γιατί όλες οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: