Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Στην κορυφή και την επόμενη φάση η Βαλένθια!!

Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισε η Βαλένθια με τη νίκη 3-2 επί της Σεν Γκάλεν στην Ελβετία, με την οποία πέρασε στην 1η θέση μετά το 1-1 ανάμεσα σε Κούμπαν – Σουόνσι.

Στην κορυφή και την επόμενη φάση η Βαλένθια!
Στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ προκρίθηκε η Βαλένθια! Οι νυχτερίδες επικράτησαν 3-2 της Σεν Γκάλεν στην Ελβετία, μια νίκη που την έφερε και στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου σε συνδυασμό με το 1-1 στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Κούμπαν και Σουόνσι.

Η νίκη των «νυχτερίδων» όμως στην Ελβετία δεν ήρθε καθόλου εύκολα… Οι ισπανοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1 αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάρουν την πρόκριση.

Ο Πιάτι άνοιξε το σκορ για την Βαλένθια στο 30ο λεπτό. Οι ελβετοί ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μπέσλε στο 37ο λεπτό.

Η Βαλένθια είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ. Το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ζόνας όμως στο 57ο λεπτό δεν βρήκε στόχο.

Έχοντας έναν παίκτη περισσότερο η Βαλένθια, μετά την αποβολή του Μονταντον στη φάση που προήρθε το πέναλτι, συνέχισε την προσπάθεια να ισοφαρίσει.

Ο Πιάτι στο 76ο λεπτό το κατάφερε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα… Οι ισπανοί όμως δεν είχαν πει την τελευταία λέξη τους καθώς στο 86ο λεπτό ο Κανάλες με ένα όμορφο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έδωσε τη νίκη 3-2.

Στο άλλο παιχνίδι η Κούμπαν τη χάλασε στην Σουόνσι στις καθυστερήσεις. Ο Μπλάντε στο πρώτο λεπτό μετά την συμπλήρωση των 90 λεπτών έκανε το 1-1. Η Σουόνσι είχε ανοίξει το σκορ στο 9ο λεπτό.

Τα παιχνίδια:
Κούμπαν – Σουόνσι 1-1
(90+1’ Μπλαντέ – 9’ Μπόνι)

Σεν Γκάλεν – Βαλένθια 2-3
(37’ Μπέσλε, 66’ Καράνοβιτς – 30’, 76’ Πιάτι, 86’ Κανάλες)

Η βαθμολογία
Βαλένθια 9 (+4)
Σουόνσι 8 (+4)
Σεν Γκάλεν 3 (-4)
Κούμπαν Κράσνονταρ 2 (-4)

Η επόμενη αγωνιστική
Κούμπαν – Σεν Γκάλεν
Σουόνσι – Βαλένθια Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: