Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Διαμαντίδης: «Να το απολαύσει ο κόσμος»

Να ευχαριστήσει το κοινό της Κρήτης που θα γεμίσει το κλειστό του Ηρακλείου θέλει ο Παναθηναϊκός στο ματς με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Δύσκολα ο Κάρι.

Διαμαντίδης: «Να το απολαύσει ο κόσμος»
Νίκη και να χαρεί ο κόσμος το παιχνίδι είναι ο διπλός στόχος που θέτει για τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για την Ευρωλίγκα στο Ηράκλειο (21:30).

«Όπως κάθε παιχνίδι της διοργάνωσης έτσι και αυτό με την Λοκομοτίβ Κούμπαν είναι δύσκολο και χρειάζεται από μέρους μας σοβαρότητα και προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Κρήτη, όπου έχουμε δώσει άλλους τέσσερις αγώνες φέτος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να δει τον αγώνα, παίζοντας καλό μπάσκετ, για να απολαύσει ένα καλό παιχνίδι», δήλωσε ο αρχηγός του «τριφυλλιού».

Όσο για τις βλέψεις της ομάδας του, ο πολύπειρος γκαρντ, που συμπληρώνει την Πέμπτη 200 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα, τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε ακόμα για την Ευρωλίγκα, καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή και οι ομάδες δεν έχουν δείξει τις πραγματικές τους δυνατότητες και πάμε βήμα-βήμα. Σε ότι έχει να κάνει με την Ελλάδα ο στόχος μας δεν είναι άλλος από το νταμπλ».

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης με δύο προβλήματα. Ο Ραμέλ Κάρι εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν ταξίδεψε την Τετάρτη για το Ηράκλειο. Αν η κατάστασή του δεν βελτιωθεί αισθητά την Πέμπτη, θα τεθεί οριστικά εκτός πλάνων, πράγμα που είναι και το πιθανότερο. Αντίθετα, ο Μάικ Μπράμος παρά τα συμπτώματα ίωσης που παρουσίασε ξανά, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: