Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Πυροβόλησαν οπαδούς της Σέλτικ!! (video)

Τρεις πυροβολισμούς από οπαδούς του Άγιαξ κατήγγειλε πως δέχτηκε ένας εκδρομέας φίλος της Σέλτικ παρέχοντας και… αποδείξεις. Σοβαρά επεισόδια πριν και μετά το χθεσινό αγώνα.

Πυροβόλησαν οπαδούς της Σέλτικ (video)
Το Χάρο με τα μάτια του αντίκρισε ένας εκδρομέας φίλος της Σέλτικ και η οικογένειά του. Οπαδοί του Άγιαξ επιτέθηκαν σε φιλοξενούμενους στο περιθώριο του χθεσινού αγώνα των δύο ομάδων για το Champions League και ένας εκ των Σκωτσέζων κατήγγειλε πως δέχτηκαν πυροβολισμούς. Μάλιστα δημοσίευσε και μία φωτογραφία, όπου φαίνονται καθαρά τα σημάδια από τις σφαίρες στην τζαμαρία που τους… έσωσε τη ζωή.

«Να οι τρύπες από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε η οικογένειά μου και άλλοι οπαδοί της Σέλτικ. Οι οπαδοί του Άγιαξ είναι ελεεινοί», έγραψε ο φίλος της Σέλτικ.




Ο αγώνας που έγινε χθες στο Άμστερνταμ (1-0) σημαδεύτηκε από επεισόδια πριν και μετά τη λήξη του. Νωρίτερα χούλιγκαν του Άγιαξ έστησαν ενέδρα έξω από παμπ όπου βρίσκονταν οπαδοί της Σέλτικ…



… ενώ μετά το τέλος του αγώνα σημειώθηκαν συμπλοκές στο κέντρο της πόλης και χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας για να αποκατασταθεί η τάξη. Πάντως τα ολλανδικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τραυματισμό οκτώ αστυνομικών.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: