Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Βάις... μετά τη διακοπή!

Εκτός δράσης για 10-15 μέρες θα μείνει ο Βλάντιμιρ Βάις. Ο Σλοβάκος εξτρέμ έχει ένα πρόβλημα στο μηρό και χάνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Βάις... μετά τη διακοπή
Χωρίς τον Βλάντιμιρ Βάις θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Σλοβάκος εξτρέμ έχει ένα πρόβλημα στο μηρό και μετά τις εξετάσεις που του έγιναν από το ιατρικό τιμ, κρίθηκε πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 10-15 μέρες.

Έτσι χάνει το προσεχές ματς, ενώ δεδομένου ότι ακολουθεί διακοπή πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ο Βάις θα επιστρέψει στη δράση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στο ματς με τον Πανθρακικό στις 23 Νοεμβρίου ή στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι για το Champions League.

Ο διεθνής άσος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο και χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 10-15 ημέρες.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, συνδυάζοντάς το με θεραπεία. Ο Μάικλ Ολαϊτάν συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του με θεραπεία και αερόβιο στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα σήμερα είχε αποθεραπεία για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Τρίτη. Οι υπόλοιποι έπαιξαν στο γήπεδο, με την μπάλα, κάνοντας ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, αλλά και τακτικής, επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας. Έγινε και δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του γηπέδου.

* Από έλεγχο ντόπινγκ του ΕΣΚΑΝ πέρασαν την Πέμπτη το πρωί έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

* Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: