Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

“Ομάδα με προσωπικότητα ο ΠΑΟΚ”

levi
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην προπονητής της Μακάμπι Χάιφα αλλά και της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι, για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ισραηλινή ομάδα.
Αναλυτικά είπε:
Για την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι Χαίφα:
“Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Η Μακάμπι είναι έμπειρη ομάδα. Έχει εμπειρία και παράδοση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή και έμπειρη ομάδα και πιστεύω πως θα δούμε ένα καλό και ανοιχτό παιχνίδι”.
Για το τακτικό κομμάτι του αγώνα:
“Η Μακάμπι θα προσπαθήσει να έχει τον έλεγχο και να επιτεθεί. Πρέπει να προσέξει τις κόντρα επιθέσεις του ΠΑΟΚ”.
Για τους παίκτες της Μακάμπι που θα ξεχωρίσουν:
“Είναι μια ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες όπως ο Κάταν που δε ξέρω αν θα παίξει σήμερα, ο Εζρά ,ο Αζουλάι, ο Εντλοβού και ο Ράγιος”.
Για τις ομοιότητες που θα έχουν τα δύο παιχνίδια:
“Αυτά τα δύο παιχνίδια μπορεί να διαφέρουν αλλά μπορεί να είναι και τα ίδια. Οι δύο ομάδες θα πιέσουν στην επίθεση και θεωρώ πως θα δούμε πολλά γκολ”.
Για τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ:
“Ως ομάδα το να ανατρέπεις ένα παιχνίδι από το 0-2, δείχνει μια πολύ ισχυρή νοοτροπία. Βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ σκοράρει πολύ από τις στημένες φάσεις. Οι δύο του ακραίοι αλλά και το σεντερ φορ είναι πολύ ικανοί. Ο Στοχ είναι ένας πολύ γρήγορος παίκτης με καλή τεχνική και εξαιρετικά επικίνδυνος”.
Για το πιο θεωρεί πως είναι το κλειδί της νίκης:
Η Μακάμπι θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της από το πρώτο λεπτό και θα πιέσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” είναι εξαιρετικά επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και θα πρέπει να βρει τρόπο η Μακάμπι να τον περιορίσει.
Για τα μειονεκτήματα της Μακάμπι Χάιφα:
“Είναι πολύ καλή ομάδα παρά το κακό ξεκίνημα και δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο μειονέκτημα σε κάποια γραμμή. Σε καλή μέρα είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος”.
Για τον κόσμο της Ισραηλιτικής ομάδας:
“Ο κόσμος είναι πολύ θερμός ειδικότερα σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Βέβαια όταν τα αποτελέσματα δε βγαίνουν, μπορεί η πίεση του κόσμου να λειτουργήσει αρνητικά και να αρχίσουν τα παράπονα”.
Για το πόσο θα επηρεάσουν τη Μακάμπι τα εσωτερικά προβλήματα:
“Πέρσι η Μακάμπι πάλι δε ξεκίνησε καλά αλλά τελικά τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Είναι μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, καλό προπονητή και ισχυρό πρόεδρο και θα βρει τρόπο να επιστρέψει στο προσκήνιο”.
Για το άμα θα απολυθεί ο προπονητής της Μακάμπι σε περίπτωση ήττας:
“Δε θεωρώ πως μπορεί να φύγει ο προπονητής της Μακάμπι καθώς ο πρόεδρος της ομάδας δεν διώχνει εύκολα προπονητές”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: