Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ρούνεϊ: «Ας δούμε την Άρσεναλ το Μάρτιο»

Δύσπιστος για το ότι η Άρσεναλ είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στην Αγγλία εμφανίστηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ σε δηλώσεις που έκανε.

Ρούνεϊ: «Ας δούμε την Άρσεναλ το Μάρτιο»
Οι «κανονιέρηδες» αυτή τη στιγμή βρίσκονται πέντε βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Τσέλσι, αλλά την Κυριακή έχει να πάει στο «θέατρο των ονείρων» για να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έχοντας αυτό υπόψη, ο Ρούνεϊ δήλωσε: «Πρέπει να περιμένουνε το Μάρτιο για να δούμε πως θα είναι η Άρσεναλ. Τους έχουμε δει να είναι στους δύο πρώτους μέχρι το Φεβρουάριο ή το Μάρτιο και μετά να ξεφουσκώνουν. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξαιρετική φόρμα και έχουν κάνει ένα απίστευτο ξεκίνημα, έτσι είναι στο χέρι τους να συνεχίσουν αυτήν την πορεία και στο δικό μας να τους πιάσουμε».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν αρχίσει να επανακτούν τη φόρμα τους και με το 0-0 με τη Ρεάλ Σοδιεδάδ έφτασαν στα 8 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα. Αυτό το γεγονός δίνει την πεποίθηση στον επιθετικό της Μάντσεστερ ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς από την Άρσεναλ στο «Old Trafford».

«Είναι προφανές ότι είμαστε ικανοί να νικήσουμε την Άρσεναλ. Το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Έχουν κάνει ένα πολύ καλό σερί μέχρι τώρα και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας κι εμείς γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο να τους νικήσουμε», προσέθεσε ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του είπε: «Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και πίστη ότι μπορούμε να κλείσουμε την βαθμολογική διαφορά που έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας και να βρεθούμε και πάλι στην κορυφή».

Κλείνοντας ο Ρούνεϊ δήλωσε ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα. «Έχουν περάσει μόλις εννιά ή δέκα αγώνες. Έχουμε αυτοπεποίθηση πλέον. Έχουμε αρχίζει να κερδίζουμε ματς, να μην δεχόμαστε γκολ και να παίζουμε πιο ελεύθερα. Αν πάρουμε αυτό το παιχνίδι θα είμαστε σε πολύ καλή θέση». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: