Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

«Δεν αντέξαμε στην άμυνα»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Πανιωνίου δεν άντεξαν στα τελευταία λεπτά στην άμυνα απέδωσε την ήττα από την Μπεσίκτας ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Δεν αντέξαμε στην άμυνα»
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως το κακό ξεκίνημα στην άμυνα τους έφερε πίσω στο σκορ, όμως η βελτίωση στον αμυντικό τομέα τους έδωσε την ευκαιρία να μπουν στο ματς στη δεύτερη και τρίτη περίοδο, όμως τα χαμένα ριμπάουντ και τα καλάθια στο ένας εναντίον ενός έφεραν τελικά την ήττα, δίνοντας το σύνθημα για τις επόμενες υποχρεώσεις.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι μέχρι το τέλος. Δεν ξεκινήσαμε όσο καλά θα θέλαμε στην άμυνά μας και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στην πρώτη περίοδο. Από τη βελτιωμένη άμυνά μας, ελέγξαμε τον ρυθμό στη δεύτερη και στην τρίτη περίοδο. Περιορίσαμε τα ατού των αντιπάλων και το δεδομένο αυτό μας βοήθησε να μείνουμε στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι περίπου 4’ πριν το τέλος του ματς.

Στα τελευταία λεπτά δεν αντέξαμε. Χάσαμε ριμπάουντ στην άμυνα και δεχτήκαμε καλάθια από φάσεις ‘ένας εναντίον ενός’. Η Μπεσίκτας πήρε 15 επιθετικά ριμπάουντ συνολικά και οι ατομικές ενέργειες του Πέρκινς μας κόστισαν το παιχνίδι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, καθώς έχουμε μπροστά μας αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα αρχικά και το Euro Cup στη συνέχεια».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" της Κωνσταντινούπολης, Αχμέτ Καντεμίρ, τόνισε πως: «Πρόκειται για πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα με την οποία μαχόμαστε για την πρωτιά. Κάναμε κάποια πολύ άσχημα λάθη κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά με την καλή επιθετική λειτουργία μας καταφέραμε να νικήσουμε. Για να βγούμε πρώτοι στον όμιλο, θα πρέπει να επικρατήσουμε σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: