Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Πήρε ρεβάνς… στους Νέους η Μπενφίκα!!

Η Μπενφίκα επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0 στο «Καραϊσκάκη» για το Champions League των Νέων παίρνοντας ρεβάνς για τους… άνδρες.

Πήρε ρεβάνς… στους Νέους η Μπενφίκα
Το αίμα της πίσω για την ήττα των Ανδρών από τον Ολυμπιακό πήραν οι Νέοι της Μπενφίκα. Τα… «αετόπουλα» της Λισαβόνας επικράτησαν 1-0 στο «Καραϊσκάκη» για το Champions League Νέων χάρη σε γκολ του Γκέδες με πλασέ από το ύψος του πέναλτι στο 70’.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, με τον αθλητικό διευθυντή, Πιέρ Ισά. Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες (η είσοδος ήταν ελεύθερη).

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την Μπενφίκα στην κορυφή με 10 βαθμούς, έναντι 5 της Παρί Σεν Ζερμέν και 4 της Άντερλεχτ, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 2.

Ολυμπιακός: Στρέζος, Γκούτσιος (46’ Καναβέτας), Σωτηράκος, Βλάχος, Μακροστέργιος, Παπασάββας, Σιώπης, Νασιακόπουλος (78’ Γαρεφαλάκης), Λάτσι, Γιάνκοβιτς, Πασαλίδης (68’ Ιγνατίδης).

Μπενφίκα: Φερέιρα, Αλφαϊάτ, Νούνες, Λίμα (90’+ Καρβάλιο), Ρεμπόσο, Κόστα, Μπαλντέ (90’ Νασιμέντο), Γκούτσο, Γκέδες, Ρόσα, Σάντος (83’ Περέιρα).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: