Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Σαλβαδόρε: «Ακλόνητη η εμπιστοσύνη μου στον Ζεσουάλδο Φερέιρα»

Τη στήριξη του στον προπονητή της ομάδας Ζεσουάλδο Φερέιρα παρά τα όσα αναφέρει ο πορτογαλικός Τύπος περί πιθανής αποχώρησης του, παρείχε ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ.

Σαλβαδόρε: «Ακλόνητη η εμπιστοσύνη μου στον Ζεσουάλδο Φερέιρα»
Τέσσερις συνεχόμενες ήττες μετράει η Μπράγκα και σύμφωνα με τα όσα αναγράφονταν τις προηγούμενες ημέρες στον πορτογαλικό Τύπο είναι πιθανόν να απολυθεί ο τεχνικός της ομάδας και πρώην του Παναθηναϊκόυ, Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο 67χρονος προπονητής δήλωσε μετά την ήττα από τη Ρίο Άβε για τη Superliga: «είμαι ήρεμος και ασφαλής απ’ όσα έχουμε κάνει». Με τη σημερινή τοποθέτηση του προέδρου του συλλόγου, Αντόνιο Σαλαβδόρε μπορεί να νιώθει ακόμα πιο ασφαλής.

«Η εμπιστοσύνη μου στον προπονητή και σε αυτούς τους παίκτες είναι ακλόνητη. Ξέραμε ότι θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος για την ομάδα, στον οποίο θα συναντούσαμε δυσκολίες. Θα τις αντιμετωπίσουμε όμως με αυτόν τον προπονητή και αυτήν την ομάδα, η οποία θα παραμείνει με την τωρινή δομή και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που ήταν», σχολίασε ο Σαλβαδόρε, οποίος είναι υποψήφιος για επανεκλογή στον προεδρικό θώκο του συλλόγου. Η σχετική διαδικασία θα γίνει το Σάββατο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: