Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Μπενάντο: «Τα πάντα για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Να βγει από την αγωνιστική κρίση νικώντας τον ΠΑΟΚ φιλοδοξεί ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Αρίκ Μπενάντο, για την ομάδα του εν όψει του αγώνα της Πέμπτης για το Europa League.

Μπενάντο: «Τα πάντα για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»
Η Μακάμπι Χάιφα δεν βλέπει το ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στο Ισραήλ (22:05) μόνο σαν ένα παιχνίδι για το Europa League, αλλά και σαν ευκαιρία για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών μετά από μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Για το λόγο αυτό, ο προπονητής της ομάδας, Αρίκ Μπενάντο, ζητά επιτακτικά τη νίκη.

«Ξέρω ότι περνάμε δύσκολες μέρες. Θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στο σωστό δρόμο και να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε προετοιμαστεί για να νικήσουμε και αυτός είναι ο μοναδικός στόχος μας. Είναι σημαντικό παιχνίδι και για τη συνέχεια στο εγχώριο πρωτάθλημα μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να αυξήσουμε τις πιθανότητες για πρόκριση», ανέφερε ο Ισραηλινός τεχνικός.

«Θα πρέπει να παίξουμε σαν ένα σώμα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως στη Θεσσαλονίκη, αλλά αύριο πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί στη διαχείριση του σκορ. Δουλεύουμε σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα και πιστεύω ότι αύριο θα κάνουμε ό,τι καλύτερο. Η Μακάμπι είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει τι θα κάνει για να κερδίσει το ματς. Παίζουμε καλύτερα από άλλες ομάδες και πιστεύω ότι αύριο θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε», πρόσθεσε.

Ο αμυντικός της Μακάμπι Χάιφα, Ντέκελ Κεϊνάν, είπε: «Δουλεύουμε σκληρά. Κάποια πράγματα δεν μας έχουν πάει καλά φέτος και είχαμε κάποιες ατυχίες. Όμως είμαστε μεγάλη ομάδα, είμαστε αποφασισμένοι και θα παλέψουμε για τη νίκη. Ξέρουμε πως έχουμε πρόβλημα στις στημένες φάσεις και δεχόμαστε πολλά γκολ έτσι, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: