Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Πεδουλάκης: «Κλειδί ο ρυθμός»

Ο έλεγχος του ρυθμού θα αποτελέσει το «κλειδί» για τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για την Ευρωλίγκα, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Πεδουλάκης: «Κλειδί ο ρυθμός»
Αντίστροφα μετράει ο Παναθηναϊκός ενόψει της αυριανής (07/11) αναμέτρησης με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες, μετά από αυτή της προηγούμενης εβδομάδας στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα και για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό και να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η αντίπαλος μας έχει ξοδέψει πολλά χρήματα αποκτώντας καλούς παίκτες και έχει βάθος στο ρόστερ. Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός. Όποια ομάδα καταφέρει να ελέγξει αυτό το κομμάτι, θα έχει περισσότερες πιθανότητες να φτάσει στη νίκη. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι μια ομάδα με μεγάλο ταλέντο στην επίθεση και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό» ήταν τα λόγια του προπονητή των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο «Άρτζι» έχειο δύο αγωνιστικά προβλήματα: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το πρόβλημα του Κάρι, ο οποίος παραμένει κλινήρης με πυρετό. Εφόσον τον αφήσει ο πυρετός θα έρθει αύριο μαζί μας. Επίσης, και ο Μπράμος ταλαιπωρείται πάλι από μια ίωση. Ενδεχόμενη απουσία του θα μας δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στα γκαρντ. Κάθε παιχνίδι σε αυτή τη διοργάνωση είναι σημαντικό και ιδιαίτερο. Μέχρι στιγμής είδαμε πολλά αποτελέσματα και διαφορές τις οποίες δεν περιμέναμε. Ακόμη είναι νωρίς και οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Είναι μια επίπονη δοκιμασία, ένας μαραθώνιος που πρέπει να διανύσουμε».

Για το αν το tripple crown αποτελεί στόχο είπε: «Στον Παναθηναϊκό δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για τέτοιους στόχους. Ούτε ο πρόεδρος. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε μια προσπάθεια να είναι ανταγωνιστικός. Είμαστε σε μια διαδικασία να δημιουργήσουμε μια καινούρια ομάδα με βάση της Έλληνες παίκτες, έχοντας πάντα τη βοήθεια των παλιών αλλά και της τεχνογνωσίας που έχουμε ως χώρα στο μπάσκετ. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να ζούμε με το παρελθόν. Εμείς μιλάμε με τη λογική. Η ομάδα που αντιμετωπίζουμε αύριο έχει σχεδόν το τριπλάσιο μπάτζετ. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα η Ευρωλίγκα. Και η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στην έδρα της. Αυτό δεν λέει κάτι. Στο φαγητό μας μένει η τελευταία γεύση, έτσι και στο μπάσκετ. Προερχόταν από συνεχή ταξίδια και ήταν κουρασμένη, γι’ αυτό και δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια, ενώ παράλληλα ήταν άστοχη. Είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: