Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Βουτσάς: «Άγιος για την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης»

Η συγκίνηση για τη συμμετοχή του στην παρουσίαση της Αγιά-Σοφιάς ήταν έντονη. Όπως και η πίστη του Κώστα Βουτσά -μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6- ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης «είναι άγιος για την ΑΕΚ».

Βουτσάς: «Άγιος για την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης»
Το μεσημέρι της Τετάρτης συγκίνησε όλους τους φίλους της ΑΕΚ πρωταγωνιστώντας στο video της παρουσίασης της «Αγιά-Σοφιάς».

Και το απόγευμα ο Κώστας Βουτσάς δεν είχε καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει τα έντονα συναισθήματά του.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός τόνισε ότι η σημερινή μέρα του επανέφερε μνήμες απ’ το μακρινό «κιτρινόμαυρο» παρελθόν του.

Αφού χαρακτήρισε λοιπόν τον Δημήτρη Μελισσανίδη «άγιο για την ΑΕΚ», τόνισε πως είναι μεγάλη τύχη για ‘κείνη που μπαίνει μπροστάρης για να φτιάξει «ένα απ’ τα καλύτερα γήπεδα της Ευρώπης».


Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Βουτσάς στην εκπομπή του Βασίλη Σαμπράκου

Για τη συμμετοχή του στο video της παρουσίασης: «Είμαι ΑΕΚτζής είμαι από τα γεννοφάσκια μου. Και δεν θα μπορούσα να μην είμαι, με γονείς πρόσφυγες. Με παρακάλεσε λοιπόν ο κ. Μελισσανίδης να κάνουμε αυτό το video και δέχθηκα χωρίς καν να γίνει συζήτηση».

Για το σκετσάκι με τον πιτσιρικά που υποδύθηκε τον εγγονό του: «Κι εγώ ως παιδάκι με τον παππού μου πήγα τις πρώτες φορές στο γήπεδο. Δεν ήταν δύσκολο λοιπόν να πάμε στο χώρο που βρισκόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια και να του διηγηθώ την ιστορία της ΑΕΚ.

Αυτό συγκίνησε πολύ κόσμο και με συγκίνησε κι εμένα διότι δεν είχα πάει από τότε που γκρεμίστηκε. Μου γύρισαν μνήμες από το 1936 που πρωτοπήγαινα και έβλεπα μεγάλους ποδοσφαιριστές όπως ο Μαρόπουλος, ο Τζανετής, ο Μάγειρας κι ο Δελαβίνιας».


Για την «Αγιά-Σοφιά»: «Ξέρω πώς είχε χτιστεί το γήπεδο από τους πρόσφυγες. Από κει και πέρα, δεν γνωρίζω τι συμφέροντα υπήρχαν για να γκρεμιστεί, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι βρέθηκε αυτός ο άγιος άνθρωπος για την ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, να κάνει αυτό το κομψοτέχνημα. Ένα γήπεδο απ’ τα καλύτερα της Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: