Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Λύση στον ορίζοντα για το «44» στην ΑΕΚ!

Ένα λάθος της Εφορίας πιθανώς να δώσει λύση στην αποπληρωμή του άρθρου 44 για την ΠΑΕ ΑΕΚ και να γλιτώσει από μπελάδες με το νόμο όσους είχαν δικαίωμα υπογραφής από το 1990.

Λύση στον ορίζοντα για το «44» στην ΑΕΚ
Η ΑΕΚ μπορεί να έχει διαλυθεί ως ΠΑΕ και να έχει απαλλαγεί οριστικά από το βραχνά του άρθρου 44, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και με όσους είχαν ως πρόεδροι ή διευθύνοντες σύμβουλοι δικαίωμα υπογραφής από το 1990 μέχρι σήμερα.

Όσο υπήρχε ακόμη ΠΑΕ, η «Ένωση» πλήρωνε ετησίως 1,25 εκατ. ευρώ και είχε αφήσει απλήρωτες δύο από τις πέντε τελευταίες δόσεις, με τον κίνδυνο διάρρηξης του άρθρου 44 να ελλοχεύει και να απειλεί να θέσει τους υπολόγους αντιμέτωπους με βαρύτητες ποινικές και αστικές ευθύνες.

Πιθανώς η λύση να βρέθηκε… πλαγίως. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα λάθος της Εφορίας ανάγκαζε την ΑΕΚ να πληρώνει μεγαλύτερο ποσό δόσης, από όσο θα έπρεπε να της επιβληθεί. Ήδη μάλιστα έχουν γίνει επαφές με την Εφορία για να καθοριστεί το σωστό ποσό και η διαφορά που θα προκύψει μεταξύ των δύο ποσών και των χρημάτων που έχει ήδη καταβάλει η ΑΕΚ, είναι ικανή να φέρει την αποπληρωμή του 44 και να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: