Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Μήνυμα νίκης από τους μικρούς!

Την επικράτηση με 4-2 πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα των Νέων (Κ20) απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Άρη στη Θεσσαλονίκη και έδωσε το σύνθημα νίκης στους μεγάλους.

Μήνυμα νίκης από τους μικρούς
Νίκη κόντρα στους μικρούς του Άρη πραγματοποίησε η U20 του Παναθηναϊκού με σκορ 4-2 στην συμπρωτεύουσα.

Η ομάδα του Σπύρου Μαραγκού έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στην έδρα του Άρη, παρά την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και κατάφερε να φύγει για δεύτερη φορά νικήτρια από τη Θεσσαλονίκη, αφού είχε επικρατήσει και επί του ΠΑΟΚ (0-3) πριν λίγες βδομάδες.

Το σκορ άνοιξε ο Άρης με τον Μπάλιο στο 3’ που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Με την έναρξη του 2ου μέρους οι πράσινοι μπήκαν δυνατά και πέτυχαν τρία γκολ με τους Μπαλμπόα (48’), Δώνη (55’), Μουζακίτη(66’) και έφτασαν στο 4-1 με τέρμα του Γιαννιτσάνη (85’). Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Άρης ήταν να μειώσει σε 2-4 στο 87’ με τον Κοντοβά.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΡΗΣ: Μάντζαρης, Παπακώστας (78΄Μπάμπης), Βόσδου, Μπιμπισίδης, Κοντοβάς, Αντωνιάδης, Ρότα, Φούσκας (62΄Χατζηβλασίου), Μπάλιος, Κτιστόπουλος (74΄Βασιλούδης), Ντούγκα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότζαρης, Αναστασόπουλος, Ξηρός, Αγγελόπουλος (70΄Ζαφειράκης), Τσανουλίνος, Δώνης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Μπαλμπόα (78΄Χαλκιαδάκης), Σταματάκης, Κουκίδης (46΄Νιούμαν). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: