Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Σταύρος Τσιώλης στο Metropolis: «Για οικονομικούς λόγους η ματαίωση της προβολής»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο σκηνοθέτης της θεατρικής παράστασης «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» ξεκαθαρίζοντας πως η ματαίωση των παραστάσεων της εβδομάδας που διανύουμε οφείλεται σε οικονομικούς λόγους και όχι στην διεξαγωγή του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Η προβολή της παράστασης ματαιώθηκε για οικονομικούς λόγους και όχι λόγω ντέρμπι. Ήρθε πολύς κόσμος, αλλά κόψαμε μόλις τρία εισιτήρια. Βάζαμε ουσιαστικά χρήματα από την τσέπη μας και δεν είχαμε για αυτήν την εβδομάδα να ξαναπαίξουμε. Δεν είχαμε ούτε για το ενοίκιο γι το θέατρο».

Για τα προ διετίας γεγονότα από οπαδούς του Ολυμπιακού: «Δεν ξέρω γιατί μπορεί να το έκαναν. Ίσως φταίει το μίσος εναντίον του ΠΑΟΚ, ίσως μια κάποια ζήλεια που μπορεί να έχουν ορισμένοι. Δεν χρειάζεται να μείνουμε άλλο σε αυτό. Ξέρω πολύ καλά πως αυτοί που το έκαναν έχουν μετανοιώσει. Κυκλοφόρησε το έργο και σε βιβλίο και όσοι το διαβάσουν θα διαπιστώσουν πως δεν προσβάλει το Ολυμπιακό».

Για το κυριακάτικο ντέρμπι και αν θα πάει στο γήπεδο: «Θα πάω και έχω και τον δικό μου τρόπο να μην εκδηλωθώ». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: