Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ Άρης!

Ανακοίνωση μέσω της οποίας απαντά σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Super 3 και δίνει εξηγήσεις σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τη μη παραχώρηση εισιτηρίων στον Παναθηναϊκό για τον αυριανό αγώνα εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.

Η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχοντας γνώση της πάγιας θέσης της Αστυνομίας για την απαγόρευση των μετακινήσεων των οργανωμένων οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, θέση αδιαπραγμάτευτη σε αγώνες όπως αυτός μεταξύ του ΑΡΗ και του Παναθηναϊκού, αποφάσισε εγκαίρως την αξιοποίηση για οικονομικούς λόγους τόσο της θύρας 5 όσο και ολόκληρης της θύρας 1, εκ των οποίων σε αντίθετη περίπτωση θα δεσμεύονταν συνολικά 3.500 θέσεις.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επιπροσθέτως κάνει γνωστό στους χιλιάδες φιλάθλους της ότι στην καθιερωμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη (05/11):

Α) επιβεβαιώθηκε και τυπικά η αρνητική θέση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Β) διαπίστωσε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έδινε καμία εγγύηση ότι στον μεταξύ μας αγώνα του β? γύρου θα μας εξασφάλιζε ισάριθμο αριθμό εισιτηρίων, επικαλούμενη την θέση που θα έπαιρνε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή η Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θεωρεί αυτονόητη την παρουσία των οπαδών της σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται η ομάδα μας και προς αυτή την κατεύθυνση ήταν όλες οι προσπάθειες που έκανε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Μέσα στο ίδιο πλαίσιο θα συνεχίσει να κινείται και σ? όλους τους μελλοντικούς εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: