Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

«Να κρατήσουμε την καλή απόδοση»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Λεμεσού, παρά την ήττα από τη Λάτσιο, εμφανίστηκε ο Χριστάκης Χριστοφόρου.

«Να κρατήσουμε την καλή απόδοση»
Ο Απόλλων Λεμεσού «κοίταξε στα μάτια» τη Λάτσιο μέσα στη Ρώμη, αλλά παρά την πολύ καλή εμφάνιση, δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της κυπριακής ομάδας, Χριστάκης Χριστοφόρου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση, δίνοντας το σύνθημα για καλύτερη συνέχεια. «Θα κρατήσουμε την καλή απόδοση στο παιχνίδι. Μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε» τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Έπαιξαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έδειξαν αυτοπεποίθηση και είχαν καλή κυκλοφορία. Και μόνο το ότι είναι στεναχωρημένοι στα αποδυτήρια μετά από αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. Θέλαμε να είχαμε κέρδος για τους φιλάθλους που μας υποστήριξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω και να παρακολουθεί την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Μας ξάφνιασε ο αντίπαλος με το πώς ξεκίνησε. Είχε πολλούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, όμως στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα... Ισχύει αυτό που γράφει το φύλλο αγώνος και αυτό παίζει στο τέλος ρόλο όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να μάθουμε να έχουμε ισορροπίες. Θα κρατήσουμε την καλή απόδοση στο παιχνίδι». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: