Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Στέφενς: «Την μπάλα μας στο Καραϊσκάκη»

Να πάνε στο Καραϊσκάκη και να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν και να διεκδικήσουν τη νίκη θέλει ο Χουμπ Στέφενς από τους παίκτες του ΠΑΟΚ εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στέφενς: «Την μπάλα μας στο Καραϊσκάκη»
Να μάθουν από τα λάθη που έκαναν στο Ισραήλ και να πάνε στο Καραϊσκάκη να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν διεκδικώντας τις πιθανότητες που έχουν για νίκη θέλει ο Χουμπ Στέφενς εν όψει του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (10/11).

Ο Ολλανδός τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» τόνισε πως θα πρέπει οι παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να καταφέρουν να αφοπλίσουν την επιθετική γραμμή των «ερυθρολεύκων» τους οποίους περιμένει να ξεκινήσουν πολύ δυνατά στον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Πρέπει να μάθουμε από το παιχνίδι με τη Μακάμπι. Μιλήσαμε για αυτό αλλά τώρα είναι παρελθόν και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Η αυτοπεποίθηση είναι καλή αλλά χρειάζεται ισορροπία. Ελπίζω οι παίκτες να έμαθαν από το παιχνίδι του Ισραήλ και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Ολυμπιακός παίζει καλό ποδόσφαιρο και σκοράρει πολύ, πρέπει να προσέξουμε αυτόν τον αγώνα.

Για τον Ολυμπιακό:
«Παίζουν στην έδρα τους και νομίζω θα ξεκινήσουν πολύ επιθετικά. Πρέπει παρόλα αυτά να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο για 90 λεπτά. Μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και πρέπει να το δούμε. Πρέπει να μάθουμε από το ματς κόντρα στη Μακάμπι.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ένα τεστ για εμάς για να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Μέχρι τώρα παίζουμε καλά στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας είναι δύσκολος και λόγω του ότι αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Στο γήπεδό μας είσαι καλύτερα τα πράγματα, έχουμε στο πλευρό μα και τους φιλάθλους μας αλλά στην Αθήνα είναι διαφορετικά. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για 90 λεπτά και να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που θα έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: