Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Αγνοεί την ξεκούραση ο Ρονάλντο!

Στο αρχικό σχήμα της Ρεάλ Μαδρίτης για την σημερινή αναμέτρηση με την Σοσιεδάδ θα βρίσκεται σήμερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν πτοείται από τίποτα και δηλώνει «παρών» σε κάθε ματς.

Αγνοεί την ξεκούραση ο Ρονάλντο
Τίποτα δεν μπορεί να αφήσει στον πάγκο ή στην εξέδρα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ακόμη και αν έχει έναν μικροτραυματισμό ή την προσεχή εβδομάδα έχει υποχρεώσεις με την εθνική Πορτογαλίας για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε 17 σερί αγώνες και παρουσιάζεται αποφασισμένος να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σημερινής αναμέτρησης της «βασίλισσας» με την Σοσιεδάδ.

Όπως γράφει και η «Marca», ο 28χρονος παίκτης ποτέ δεν ξεκουράζεται. Πρέπει κάποιος να δει σε βίντεο τη φάση από το πρόσφατο ματς με τη Γιουβέντους και να δει ότι ο διεθνής άσος διήνυσε 45 μέτρα για να προλάβει την μπάλα από τον Μάρτιν Κάσερες.

Ο Ρονάλντο δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να δίνει τα πάντα σε κάθε ματς! Αρκετοί εκτίμησαν πως ο Ρονάλντο σκέφτεται τα μπαράζ του Μουντιάλ και την συμμετοχή της χώρας του στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Μέσα σε έξι μέρες παίζεται η παρουσία του στα γήπεδα της Βραζιλίας, κάτι που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την καριέρα του. Εκείνος, όμως, δεν αφήνει την Ρεάλ Μαδρίτης και τους συμπαίκτες του.

Αυτή τη στιγμή μόνο δέκα παίκτες στην Ευρώπη (Γκοντίν, Ιραόλα, Χουάνφραν, Γκάμες, Τρασόρας, Ρουέδα, Ρουκάβινα, Τρουχίγιο, Γκασπάρ και Μουσάτσιο) έχουν παίξει σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, όμως κανείς εξ αυτών δεν έχει συμπληρώσει 1080’ σε όλες τις διοργανώσεις.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος φορ έχει πετύχει 13 γκολ και θέλει να ξεπεράσει τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος σημειώσει τον ίδιο ακριβώς τερμάτων. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: