Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Κωνσταντίνου στο Metropolis: «Μεταμορφώνεται στην έδρα του ο Άρης»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου για την αυριανή (09/11) αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί το Χαριλάου είναι μια καυτή έδρα. Ο Άρης έρχεται από ατυχή αποτελέσματα και θέλει να αξιοποιήσει την έδρατου. Το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι και για αυτό είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε άνοδο έχει ομοιογένεια, πολύ καλή κυκλοφορία και θέλει πολύ τη νίκη για να μείνει μέσα στην πρώτη τετράδα. Υπάρχει αισιοδοξία, από παιχνίδι σε παιχνίδι ο Παναθηναϊκός γίνεται καλύτερος. Και στην Τούμπα στάθηκε καλά, έχασε πέναλτι και τον αδικεί το αποτέλεσμα. Το ίδιο συνέβη και με τον Ολυμπιακό. Ήταν καλύτερος έχασε ευκαιρίες και ο Ολυμπιακός κέρδισε εκμεταλλευόμενος ουσιαστικά μια αδράνεια της άμυνας».

Για το πώς περιμένουν στον Παναθηναϊκό τον Άρη: «Παρ' όλο που θα έχει ελλείψεις δεν παύει να μεταμορφώνεται μέσα στο Χαριλάου. Δεν μου λέει τίποτα ότι δεν έχει νίκη. Όσο προχωράει το πρωτάθλημα θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα. Ελπίζω μόνο αυτό να μην συμβεί τώρα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: