Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Παντελής: «Δεν αποχωρώ»

Καμία διάθεση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου δεν έχει ο Νίκος Παντελής, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στην κάμερα της Nova.

Παντελής: «Δεν αποχωρώ»
Προπονητής του Πανιωνίου, έχει όλη τη διάθεση να παραμείνει ο Νίκος Παντελής, ο οποίος μιλώντας στη Nova, διαψεύδοντας τις φήμες που τον έφερναν στην πόρτα της εξόδου. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, μιλώντας για τον Γιώργο Παράσχο, αλλά και για το πώς περιμένει τους «κυανόλευκους».

Για το τι πήγε "στραβά" στον αγώνα με την Καλλονή: «Για εμάς ήταν θέμα αυτοσυγκέντρωσης σε καίρια σημεία του αγώνα. Νομίζω ότι δεν έγινε καλή διαχείριση από την ομάδα την ώρα που προηγούμασταν 2-1 και βέβαια ένα άλλο στοιχείο που εμάς δεν μας βοήθησε ήταν ότι και τα δύο αμυντικά χαφ που έπαιζαν βασικοί στα τελευταία ματς ήταν εκτός παιχνιδιού. Ήταν ένα παιχνίδι που χωρίς να έχουμε καλή απόδοση, έτσι όπως κύλησε, θα έπρεπε τουλάχιστον να έχουμε πάρει έναν βαθμό. Νομίζω ότι η κακή διαχείριση στο τελευταίο 15λεπτό, οφείλεται στην ήττα που γνωρίσαμε».

Για τη φημολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το πρόσωπό του και το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του: «Δεν υπήρχε κάποια φημολογία ότι θα φύγω, ούτε τέθηκε τέτοιο θέμα. Εγώ μίλησα με τη διοίκηση και μιλήσαμε όχι μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά γενικά για άλλα θέματα. Αυτή τη στιγμή, εκείνο που μετράει για τον σύλλογο είναι ότι εμείς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και ειδικά οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και να γνωρίζουμε τι θέλουμε την Κυριακή στο γήπεδο με τον Ατρόμητο. Νομίζω ότι με μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος όπως είναι ο Ατρόμητος, αυτό που είπα και στους ποδοσφαιριστές μου, είναι πως αποτελεί κίνητρο να δείξουν ότι και καλή ομάδα είμαστε, αλλά και ότι οι παίκτες μου είναι καλοί ποδοσφαιριστές».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Ο Ατρόμητος, τουλάχιστον μεσοεπιθετικά, είναι μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι θα πρέπει να είμαστε δυνατοί στον χώρο του κέντρου. Και εμείς θα κάνουμε ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ. Γενικά περιμένω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, αλλά για εμάς θα παίξει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο η αγωνιστική πειθαρχία και η συγκέντρωση που θα έχουμε στον αγώνα».

Για το τι ξεχωρίζει: «Έχει καλούς παίκτες. Σας είπα μεσοεπιθετικά είναι επικίνδυνος, το δίδυμο μπροστά στην επίθεση είναι καλό, αλλά και εμείς έχουμε καλούς παίκτες, ποιοτικούς παίκτες. Για μένα πάνω απ' όλα μετράει στον ποδοσφαιριστή και γενικά στην ομάδα η συγκέντρωση και η διάθεση που θα έχουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω ότι εμείς και διάθεση θα έχουμε, αλλά περισσότερο συγκέντρωση και πειθαρχία που είναι το σημαντικότερο για μία ομάδα».

Για τον Γιώργο Παράσχο: «Ο κύριος Παράσχος για μένα είναι από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, έμπειρος όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που έχω ξαναπεί ότι στα παιχνίδια μεγαλύτερο ρόλο παίζουν οι ποδοσφαιριστές. Οι προπονητές έχουν μικρότερο ρόλο. Κάνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές. Και αυτούς περιμένω ότι θα είναι και την Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: