Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Οι πρωταθλητές κι αυτοί που… έρχονται!

Το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στη Μαν. Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ δεσπόζει στην 11η αγωνιστική της Premiership. Η Τσέλσι υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ και η Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Σάντερλαντ.

Οι πρωταθλητές κι αυτοί που… έρχονται
Η πρωταθλήτρια Μαν. Γιουνάιτεντ υποδέχεται την… επίδοξη διάδοχό της Άρσεναλ στο μεγάλο ματς της ενδέκατης αγωνιστικής στην Premiership.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προέρχονται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και θέλουν να ροκανίσουν τη διαφορά των οκτώ βαθμών από τους πρωτοπόρους. Ο Ντέιβιντ Μόγες δεν υπολογίζει σίγουρα στον Γουέλμπεκ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ράφαελ, Έβανς και Κάρικ.

Στον αντίποδα, οι «κανονιέρηδες» έχουν ψυχολογία στα ύψη μετά τους θριάμβους απέναντι σε Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ. Ο Αρσέν Βενγκέρ, στο 50ο του ματς κόντρα στην ομάδα του Μάντσεστερ (έχει 15 νίκες), δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γουόλκοτ, Ποντόλσκι, Ποντόλσκι, Ντιαμπί και Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν στην προσπάθεια της ομάδας του για τη μόλις δεύτερη νίκη επί της Γιουνάιτεντ στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια τους (έχει εννιά ήττες και μόλις δύο ισοπαλίες).

Η Τσέλσι, που έχασε έδαφος μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ, υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ με τον Φερνάντο Τόρες και πάλι απόντα λόγω τραυματισμού κι έναν εκ των Μπα και Ετό να τον αντικαθιστά. Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπολογίζει ξανά τον Αζάρ, που αποκλείστηκε από την αποστολή επειδή καθυστέρησε να επιστρέψει από τη Γαλλία και έχασε την προπόνηση της Δευτέρας.

Η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη με τους Γκλεν Τζόνσον και Χοσέ Ενρίκε να επανέρχονται στα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς. Η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στο «Στάδιο του Φωτός» από τη Σάντερλαντ με δεδομένες τις απουσίες των Κομπανί και Σίλβα, αλλά και πιθανές αυτές των Φερναντίνιο και Νάστασιτς.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Σάββατο, 9/11 (17:00)

Άστον Βίλα-Κάρντιφ
Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ
Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον
Λίβερπουλ-Φούλαμ
Σαουθάμπτον-Χαλ
Νόριτς-Γουέστ Χαμ (19:30)

Κυριακή, 4/11

Τότεναμ-Νιούκαστλ (14:00)
Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Σίτι (16:05)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (18:10)
Σουόνσι-Στόουκ (18:10)

Η επόμενη αγωνιστική (12η)

Σάββατο, 23/11 (17:00)

Έβερτον-Λίβερπουλ (14:45)
Άρσεναλ-Σαουθάμπτον (17:00)
Φούλαμ-Σουόνσι (17:00)
Χαλ-Κρίσταλ Πάλας (17:00)
Νιούκαστλ-Νόριτς (17:00)
Στόουκ-Σάντερλαντ (17:00)
Γουέστ Χαμ-Τσέλσι (19:30)

Κυριακή, 24/11

Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (15:30)
Κάρντιφ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)

Δευτέρα, 25/11

Γουέστ Μπρομ-Άστον Βίλα 22:00Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: