Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

«Πέφτουν έξω οι Ρουμάνοι…»

Ο Λεωνίδας Παναγόπουλος, που αγωνίζεται στη Ρουμανία, προειδοποιεί μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τους αντιπάλους της Εθνικής στα μπαράζ πως είναι… γελασμένοι αν πιστεύουν πως θα έχουν εύκολο έργο.

«Πέφτουν έξω οι Ρουμάνοι…»
Προβάδισμα μεγαλύτερο του ενός γκολ θα χρειαστεί η Εθνική για να αποκλείσει στα μπαράζ πρόκρισης για το Μουντιάλ τη Ρουμανία, όπως δήλωσε ο Λεωνίδας Παναγόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο γκολκίπερ που αγωνίζεται στο ρουμανικό πρωτάθλημα με τη Σαγκεάτα Ναβοντάρι μίλησε για το πώς περιμένουν στη χώρα τους δύο μεγάλους αγώνες, αλλά και για τις αρετές των αντιπάλων.

Αναλυτικά, ο Λεωνίδας Παναγόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Ταμπάκο για:

-το πώς περιμένουν τα ματς με την Ελλάδα στη Ρουμανία: «Οι Ρουμάνοι περίμεναν πώς και πώς αυτή την κλήρωση. Ήθελαν σαν αντίπαλο την Ελλάδα. Τη θεωρούν εύκολο αντίπαλο, αλλά νομίζω ότι πέφτουν αρκετά έξω. Θεωρούν ότι θα περάσουν εύκολο βράδυ στο ‘Καραϊσκάκη’, αλλά νομίζω πως είναι ευκαιρία για μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Δεν πιστεύω, πάντως ότι αρκεί το 1-0 στην Αθήνα. Στη ρεβάνς το γήπεδο θα είναι καμίνι και πρέπει να έχει η Εθνική διαφορά δύο τερμάτων για να τα καταφέρει».

-το αγωνιστικό προφίλ της Ρουμανίας: «Η Ρουμανία έχει νέα παιδιά, αλλά με εμπειρία, που αγωνίζονται σε μεγάλους συλλόγους. Είναι γρήγορη ομάδα στην αντεπίθεση, έχει καλούς χειριστές της μπάλας στο χώρο του κέντρου και μπορεί να αναπτυχθεί πολύ καλά. Όμως δεν ξέρω αν έχει τόσο καλούς παίκτες για να αντιμετωπίσει τους δικούς μας έμπειρους ποδοσφαιριστές».

-τη δική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας: «Υπάρχει εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με την Ελλάδα. Σε βλέπουν καθαρά ως επαγγελματία. Είμαι ευχαριστημένος γιατί έχω συνεχείς συμμετοχές. Στην Ελλάδα δεν είχα θέση βασικού και από τη στιγμή που εδώ παίζω συνέχεια όλα είναι διαφορετικά. Ο στόχος της ομάδας είναι καθαρά η σωτηρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: