Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Τεβεκέλης στο Metropolis: «Ο Παππάς σε όσα παιχνίδια έχει σφυρίξει τα έχει πάει καλά»

O αναλυτής διαιτητών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρώην ρέφερι Μάλαμας Τεβεκέλης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα» για τον ορισμό Παππά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, όπως και για τις κίτρινες κάρτες που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Ο Παππάς κάνοντας και μια προεργασία, ήταν η τρίτη προεπιλογή από αυτούς που περίμενα. Δεν θα απαντούσα ποιον ήθελα γιατί μετά θα έλεγαν οι διαιτητές γιατί ήθελες αυτόν και όχι εμένα. Ο Παππάς σε όσα παιχνίδια έχει σφυρίξει τα έχει πάει καλά. Δεν έχει δώσει δικαιώματα βάσει της εικόνας του αγώνα που έχει διευθύνει.


Για αν πρέπει να είναι διεθνής ένας διαιτητής στο ντέρμπι: «Καμιά φορά ορίζονται και διαιτητές που δεν είναι διεθνείς. Όπως ο Μάνταλος που σφύριξε στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναικού. Η αλήθεια είναι πως δεν τον έχουμε δει σε μεγάλα ντέρμπι. Σίγουρα η πίεση παίζει ρόλο σε τέτοια παιχνίδια, θα κριθούν οι διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα».


Για αν έπρεπε να οριστεί ο Κάκος: «Είναι ένα επιχείρημα να έπαιζε ο Κάκος. Το πρώτο πράμα που κάναμε στην ΚΕΔ όταν ήμουν ήταν να μελετάμε τι προβλήματα είχε ο κάθε διαιτητής. Έτσι με σωστές επιλογές ένα μέρος της ευθύνης φεύγει από πάνω της. Ίσως το λάθος έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, με τον ορισμό Κάκου στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Εργοτέλης».


Για το αν έχει σημασία που είναι Αθηναίος ο Παππάς: «Δεν έχει καμία σημασία ότι Αθηναίος διαιτητής θα σφυρίξει στο ντέρμπι. Παλαιότερα ο Καλόπουλος είχε σφυρίξει σε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Δεν παίζει ρόλο αυτό. Θα μπορούσε να ήταν και ένας Θεσσαλονικιός».


Για τις κίτρινες κάρτες του ΠΑΟΚ και τον ρόλο που έχει αναλάβει: «Καλά πάμε. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Αλλά έχουμε περιορίσει τις κίτρινες κάρτες. Πολλές κάρτες μας χαρίστηκαν. Δεν είχαμε πρόβλημα τόσο με τις κάρτες. Το θέμα ήταν ότι άλλες ομάδες δεν δέχθηκαν κάρτες που έπρεπε».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: