Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Μιχαλήτσος: «Καίγεται για τη νίκη ο Άρης»

Την άποψη ότι ο Άρης έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εξέφρασε ο Γιάννης Μιχαλήτσος, μιλώντας στη Nova.

Μιχαλήτσος: «Καίγεται για τη νίκη ο Άρης»
Την περσινή σεζόν ο Γιάννης Μιχαλήτσος είχε την τύχη να κάθεται στον πάγκο του Άρη, στη νίκη επί του Παναθηναϊκού με σκορ 1-0 μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Φέτος ο πρώην προπονητής των Θεσσαλονικέων εκτιμά πως η ομάδα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει τις πιθανότητες ξανά με το μέρος της, αφού καίγεται για τη νίκη και γιατί οι «πράσινοι» δεν θα παίξουν αρνητικά.

Αυτό είναι ακριβώς που χρειάζεται να εκμεταλλευτούν οι «κίτρινοι» για να πάρουν την πρώτη τους νίκη μέσα στην έδρα τυος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μιχαλήτσος στο Novasports

Πως περιμένετε το ματς;

«Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται, ένα παιχνίδι Αρη-Παναθηναϊκού, παραμένει δέλεαρ για τους φιλάθλους. Θεωρώ ότι ο Αρης έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει και γιατί καίγεται πιο πολύ, αλλά και γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θα έρθει να παίξει αρνητικά στο Χαριλάου. Δεν θα αγωνιστεί με αντεπιθέσεις, αλλά πιο ανοιχτά, κυνηγώντας τη νίκη. Αυτό είναι κάτι που συμφέρει τον Αρη».

Τι θυμάστε από την περυσινή αναμέτρηση, στην οποία ήσασταν προπονητής του Αρη;

«Θυμάμαι ότι κατεβήκαμε πιεσμένοι και ζορισμένοι. Κερδίσαμε έναν πολύ καλύτερο Παναθηναϊκό, απ΄ ότι τον σημερινό, διότι τώρα δεν υπάρχουν στο ρόστερ του, ούτε ο Σο, ούτε ο Σισοκό για παράδειγμα. Αρα η νίκη μας είχε μεγάλη αγωνιστική αξία».

Τη στιγμή του γκολ πως τη ζήσατε;

«Ηταν κάτι το φανταστικό! Στο 89΄με τον Κοέλιο και το γήπεδο να σηκώνεται στο πόδι, σε στιγμές που δεν μπορούν να περιγραφούν. Ηταν ωραία εμπειρία».

Να περιμένουμε και το Σάββατο κάτι παρόμοιο;

«Αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει, ωστόσο πιστεύω πως θα είναι ένα αμφίρροπο ματς, ανοιχτό, διότι όπως είπα και νωρίτερα ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κλειστεί για την ισοπαλία και επομένως, θεωρώ, ωραίο για τους φιλάθλους».

Παίκτες «κλειδιά» από τις δύο ομάδες;

«Από τον Αρη σίγουρα ο Ουντότζι που είναι φορμαρισμένος και ο Τάτος με τον Αγκάνθο, λόγω εμπειρίας και κλάσης. Από τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζω τον Μπέργκ, που είναι ένα πολύ καλό φορ, όπως και τους Σίντεφελντ, Πράνιτς και Ζέκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: