Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Δώνης: «Τεράστια νίκη»

Τεράστιας σημασίας χαρακτήρισε τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Μπορντό ο Γιώργος Δώνης, καθώς κράτησε την κυπριακή ομάδα σε τροχιά πρόκρισης.

Δώνης: «Τεράστια νίκη»
Πανευτυχής και ικανοποιημένος από τη νίκη του ΑΠΟΕΛ εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, μετά τη λήξη του αγώνα με τη Μπορντό. Η κυπριακή ομάδα διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League και θα τα παίξει όλα για όλα στις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι στο «ΓΣΠ» και την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη.

«Ήταν μια σημαντική νίκη, μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Κάναμε ένα βήμα μπροστά σε κάποια πράγματα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και θα εξηγήσω γιατί. Μπήκαμε με κακή ψυχολογία στα αποδυτήρια, τους έβαλα και τις φωνές για την ισοφάριση, άκουσαν πολλά από μένα. Έδειξαν χαρακτήρα και άλλαξαν την ροή του αγώνα, μας αδικεί το σκορ. Είχαμε ηρεμία, καλή ισορροπία στην αμυντική λειτουργία, βγάλαμε πολλές φάσεις και από τον άξονα και από τα πλάγια.

Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Πρέπει να βελτιωθούμε στο κομμάτι στατικές φάσεις, το δουλεύουμε αυτό στην προπόνηση και χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα. Είμαι ένα μήνα στην ομάδα, μέρα με τη μέρα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, δεν μου αρέσει η ευθεία γραμμή, δηλαδή εμείς πρέπει αν επηρεάζουμε το παιχνίδι αντιδρώντας σωστά» ήταν τα λόγια του.

Όσο για τη συνέχεια στον όμιλο και τις πιθανότητες πρόκρισης, τόνισε: «Εμείς θα δούμε πρώτα το παιχνίδι με την Μακάμπι. Αν την κερδίσουμε θα είμαστε δεύτεροι, θα έχουμε το πλεονέκτημα και θα πάμε για την μάχη στην Φρανκφούρτη».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: