Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ανεπανάληπτος ο Φέντερερ!!

Συγκλόνισε ο Ρότζερ Φέντερερ. Με μια τεράστια ανατροπή, ο Ελβετός πέταξε εκτός συνέχειας τον Ντελ Πότρο και πέρασε στα ημιτελικά του ATP World Tour Finals, όπου συναντά τον Ναδάλ!

Ανεπανάληπτος ο Φέντερερ!
Γι’αυτό είναι ο βασιλιάς του τένις! Γιατί δεν παραδίνεται ποτέ και κάνει τέτοιες επικές ανατροπές! Αν και βρέθηκε πίσω στα σετ (κι όχι μόνο) από τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, ο Ρότζερ Φέντερερ γύρισε... τούμπα το παιχνίδι και πέρασε στα ημιτελικά του ATP World Tour Finals.

Ο Αργεντινός έβαλε πολύ δύσκολα διότι προηγήθηκε με διπλό μπρέικ στο πρώτο σετ και παρά την αντεπίθεση του King Roger, αυτό κατέληξε στα... χέρια του «γίγαντα». Ο «Πύργος του Ταντίλ» έκανε μπρέικ νωρίς και στο δεύτερο σετ, ο «βασιλιάς» απάντησε άμεσα και οδήγησε το παιχνίδι στο tie break, όπου σχετικά εύκολα κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στο τρίτο έγινε πραγματική μάχη! Ο Ντελ Πότρο έκανε ξανά μπρέικ, αλλά και πάλι ο Ελβετός τον «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα, διότι αρχικά ισοφάρισε στα γκέιμ (3-3) και στη συνέχεια «έσπασε» τον αντίπαλό του και σέρβιρε για το ματς (6-5)! Εκεί, ο Φέντερερ αφού χρειάστηκε να σώσει ένα μπρέικ πόιντ, πήρε εν τέλει τη μεγάλη νίκη, η κατάμεστη O2 Arena δεν σταματούσε το χειροκρότημα και ο κάτοχος 17 Grand Slam πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Πλέον, θα συναντήσει στο «αιώνιο» ντέρμπι τον Ραφαέλ Ναδάλ (την Κυριακή) κι ενώ το έτερο ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Βαβρίνκα, με τον Νόλε να ‘χει να δώσει ένα αδιάφορο παιχνίδι σήμερα το βράδυ (22:00) απέναντι στον Γκασκέ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: