Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Τα ρέστα τους!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για το Άρης – Παναθηναϊκός με τους δυο μονομάχους να καίγονται για πόντους! Σίγουρα θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Και νομίζω ότι και οι δυο ομάδες θα παίξουν τα ρέστα τους στο Κλ. Βικελίδης. Άρης και Παναθηναϊκός, δηλαδή, δεν προέρχονται από καλά αποτελέσματα και ο κάθε σύλλογος έχει τα δικά του κίνητρα για να κυνηγήσει με νύχια και με δόντια το τρίποντο - οξυγόνο.
Ανησυχίες
Ο Άρης από την μια πλευρά έχει προβληματική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πείθει. Και βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία που προκαλεί ήδη ανησυχίες για το πώς θα εξελιχθεί η σεζόν.
Το πλεονέκτημα
Ο γηπεδούχος, λοιπόν, πρέπει να είναι πειθαρχημένος στο γήπεδο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κατ’ αρχήν. Για να μην έχει αποβολές όπως σε προηγούμενα ματς, αλλά και για να έχει εικόνα συνόλου στον αγωνιστικό χώρο. Όταν μένεις με δέκα παίκτες, άλλωστε, τότε το πλεονέκτημα το έχει αυτομάτως ο αντίπαλος. Κι έχουμε γράψει τι έχει συμβεί στα πιο πρόσφατα παιχνίδια του Άρη.
Οι ευθύνες
Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να ξεπεράσει την ήττα από τον Ολυμπιακό. Που του άφησε μια πίκρα, επειδή μπορεί να έχασε, αλλά είχε καλή εικόνα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός, όμως, έχει μόνο ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα τις τελευταίες αγωνιστικές (αυτό με τον Εργοτέλη) κι αυτό όσο να’ ναι βαραίνει τις ευθύνες στους παίκτες.
Όποιος προηγηθεί…
Αυτό που περιμένω, λοιπόν, είναι να γίνουν μάχες, να υπάρχει αποφασιστικότητα στις διεκδικήσεις από τους παίκτες και των δυο, ενώ θα έχει σαφές προβάδισμα, λογικά, όποιος καταφέρει να προηγηθεί, αφού η πλάστιγγα θα γείρει αυτόματα υπέρ του, με την άλλη ομάδα να αγχώνεται ακόμα περισσότερο. Όπως είπαμε, άλλωστε, η νίκη κρίνεται ως απαραίτητη και για τους δυο συλλόγους μετά τις τελευταίες αγωνιστικές.
Οπότε αναμένουμε στις οθόνες μας για να δούμε το παιχνίδι και ποιος τελικά θα επικρατήσει…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: