Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

“Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ”

baniotis1-610x350
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χάρης Μπανιώτης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη.
Αναλυτικά είπε:
Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό:
“Είχαμε νικήσει 6-1 τον Ολυμπιακό και το ίδιο βράδυ με πήρε τηλέφωνο ο  Χάρης Σαββίδης και μου είπε χαρακτηριστικά πως για να σωθούμε  πρέπει να πάω στον Ολυμπιακό. Αρχικά αρνήθηκα και δεν ήθελα να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Τελικά όμως έγινε η μεταγραφή. Υπήρχαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα  και πιστεύω πως βοήθησα τον  σύλλογο εκείνη τη περίοδο”.
Για το παιχνίδι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ:
“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω φέτος. Από το ντέρμπι αυτό θα φανεί άμα η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πιέσει από την αρχή αλλά ο ΠΑΟΚ  μπορεί να ανταποκριθεί. Οι Πειραιώτες  δεν είναι σε καλή κατάσταση τις τελευταίες μέρες και ο “Δικέφαλος” αν και έχει μεγαλύτερη κούραση μπορεί να πάρει καλό αποτέλεσμα”.
Για το τακτικό κομμάτι του αγώνα:
“Πρέπει ο ΠΑΟΚ να στηθεί σοβαρά , να έχει πειθαρχία και να μη βιάζεται. Ο Ολυμπιακός θα δείξει επιθετικότητα από την αρχή αλλά άμα ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει τα πρώτα λεπτά θα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει κάτι θετικό”.
Για τους επικίνδυνους παίκτες του Ολυμπιακού:
“Ο Μήτρογλου είναι επικίνδυνος αλλά άμα κάποιος παίκτης τον έχει από κοντά μπορεί να τον περιορίσει. Δε θεωρώ πως υπάρχει άλλος κίνδυνος”.
Για τις αδυναμίες στον Ολυμπιακό:
“Υπάρχει αμυντικό πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Φάνηκε αυτό στο παιχνίδι με την Μπενφίκα όπου οι Πορτογάλοι είχαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες μέσα στο Καραϊσκάκη”.
Για τη σημασία να παίξει ο ΠΑΟΚ ως σύνολο:
“Το σημαντικό δεν είναι τόσο η καλή απόδοση ατομικά, όσο η απόδοση της ομάδας ως σύνολο”.
Για τον Χακόμπο:
“Ο Χακόμπο έχει σιγουριά κάτι που δίνει αυτοπεποίθηση και στους υπόλοιπους αμυντικούς”.
Για τον Κατσικά:
“Του Κατσικά του λείπουν παιχνίδια αλλά το σημαντικό είναι να δέσει με τους άλλους παίκτες κάτι που η ομάδα δείχνει πως το έχει”.
Για το πως πρέπει να μπαίνει ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια:
“Γενικά θα ήθελα τον ΠΑΟΚ πιο επιθετικό. Άμα θες να διεκδικείς το πρωτάθλημα πρέπει να πηγαίνεις στα παιχνίδια με σκοπό να δείξεις πως είσαι το αφεντικό”.
Για τον Στοχ:
“Ο Στοχ έχει δείξει ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Στα τελευταία παιχνίδια δεν αποδίδει όπως ξεκίνησε και ελπίζω στον παιχνίδι στο Καραϊσκάκη να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: