Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Σκληρή ανακοίνωση από Super 3!

Με σκληρά λόγια επιτέθηκε στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ο Super3, για το γεγονός ότι η διοίκηση των κιτρίνων δεν διέθεσε εισιτήρια στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για το αυριανό ντέρμπι.

Αναλυτικά η σκληρή ανακοίνωση αναφέρει:

«Μόλις πληροφορηθήκαμε μέσω της ανακοίνωσης της Παε Βάζελος,ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα.Η σύσκεψη έγινε την Τρίτη και ενώ την Τετάρτη, μας φώναξε η ΠΑΕ για μαλακίες, μπροστά σε τέτοια θέματα, και ούτε καν μας ανέφεραν,ότι παίχτηκε αυτό το έργο και το μαθαίνουμε ξαφνικά σήμερα Παρασκευή μέσω των site από την ανακοίνωση της παε των βάζελων.

Για εμάς αυτό που έγινε είναι η υπέρτατη ξεφτίλα και όλοι εσείς είστε ανίκανοι να αποφασίζετε για τον τεράστιο λαό του ΑΡΗ.
ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΣΕΙΣ εκεί στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν σας μιλήσαμε για τίποτα διοικητικό ,άσχετα αν συμφωνούσαμε ή διαφωνούσαμε με τις αποφάσεις σας… αλλά αυτό παραπάει και δεν χωνεύεται…

Ρε σεις ο SUPER 3 και ο λαός του ΑΡΗ έχει δώσει αγώνες για να βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ… Έχετε τρελαθεί ρε?

Ποιός σας είπε ρε να μην δώσετε εισιτήρια? Για εμάς αυτό είναι η υπέρτατη ξεφτίλα και είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να αντιπροσωπεύσετε την ιδεολογία του λαού του ΑΡΗ.

Λαέ του ΑΡΗ όλοι αύριο στο Ναό και όπου παίζει ο θεός, άσχετα αν αυτοί είναι άχρηστοι να εξασφαλίζουν εισιτήρια για τον κόσμο, το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς… Παίκτες του ΑΡΗ δώστε τα όλα και λιώστε τους λαγούς…

ΥΓ. Ρε σεις εκεί στην ΠΑΕ για εμάς αυτά τα πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα… ΑΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-SUPER 3».

Δεν υπάρχουν σχόλια: