Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Μπαρτζώκας: «Στο τέλος η νίκη μετράει, αυτή κρατάμε»

Η νίκη είναι αυτό που μετράει όπως τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το «διπλό» κόντρα στη Σιένα, για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Μπαρτζώκας: «Στο τέλος η νίκη μετράει, αυτή κρατάμε»
Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην Ιταλία της Σιένα για την 4η αγωνιστική του Γ’ ομίλου της Euroleague και παρέμεινε αήττητος και αυτό είναι που κρατάει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του όπως ανέφερε ο προπονητή των «ερυθρολεύκων».

«Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού για 37 λεπτά, αλλά χάσαμε το τελευταίο δεκάλεπτο και δώσαμε την ευκαιρία στη Σιένα να πλησιάσει. Προφανώς κάναμε ένα καλό αμυντικό παιχνίδι. Στόχος μας ήταν να σταματήσουμε τον Χάκετ που όλοι ξέρουν πως είναι ο καλύτερος δημιουργός και σκόρερ της Σιένα. Κάναμε καλή δουλειά επάνω σε αυτόν. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και φαίνεται στα ποσοστά μας. Στο τέλος η νίκη μετράει, αυτή κρατάμε, είμαστε χαρούμενοι και προχωράμε», είπε αρχικά ο κόουτς των Πρωταθλητών Ευρώπης και συνέχισε αναφερόμενος στην σημαντική μείωση του μπάτζετ που έκανε φέτος η Σιένα:

«Συγχαρητήρια στη Σιένα, τη σέβομαι πάρα πολύ και της εύχομαι καλή τύχη. Η Σιένα είναι ακόμη η πρωταθλήτρια Ιταλίας και πρώτη στο ιταλικό πρωτάθλημα. Κέρδισαν εύκολα την Μπολόνια και τη Σκαβολίνι και νομίζω πως είναι ακόμη αρκετά ανταγωνιστική. Είναι νέα ομάδα και χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στις δυσκολίες της Ευρωλίγκας και να γίνουν σύνολο. Αναφορικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα τη γνωρίζουμε πολύ καλά. Ήμουν σε ομάδα με οικονομικά προβλήματα, το Μαρούσι. Ο Ολυμπιακός χαμήλωσε το μπάτζετ του, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα πήρε την Ευρωλίγκα, πράγμα που σημαίνει πως τα λεφτά δεν είναι το παν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: