Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Γιαννακόπουλος στο Metropolis: «Ντεσαβαντάζ για τον ΠΑΟΚ που έχει λιγότερες μέρες ξεκούρασης»

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Στέλιος Γιαννακόπουλος φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», για το ντέρμπι των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΟΚ στο «Γ.Καραϊσκάκης», για τον Στέφενς, αλλά και την αναμέτρηση στην Χάιφα, με αντίπαλο την Μακάμπι.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Εάν ξέραμε τι περιμένουμε δεν θα ήταν ντέρμπι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, πιο δύσκολο για τον ΠΑΟΚ που παίζει εκτός έδρας και έχει λιγότερες μέρες να ξεκουραστεί σχετικά με τον Ολυμπιακό. Τι να πει κανείς είναι το πρόγραμμα τέτοιο καλό θα ήταν να υπήρχε λίγο παραπάνω ξεκούραση. Είναι ένα ντεσαβαντάζ για τον ΠΑΟΚ».


Στην συνέχεια τόνισε:«Παίζουν οι δύο ομάδες που μάχονται για τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει αρκετά. Πιστεύω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα ανταποκριθεί στο όνομα των δύο ομάδων».


Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Ισραήλ: «Στο Ισραήλ ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά και να χάσει. Έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Στοχ, αλλά και η Μακάμπι δεν είναι κακή ομάδα. Δεν ήταν ούτε καλός, ούτε κακός. Το κάθε παιχνίδι το προσεγγίζει ο προπονητής με την δική του λογική και φιλοσοφία. Πιστεύω όχι μόνο λόγω έδρας, αλλά λόγω δυναμικού υλικού, ο Ολυμπιακός έχει το πρώτο χέρι. Ο Μίτσελ έχει πολλές επιλογές και από τον πάγκο».

Για τον Στέφενς: «Έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα από προσωπικότητες όπως ο Στέφενς και ο Μίτσελ. Όχι μόνο από προπονητές αλλά και παίκτες, τέτοιας εμβέλειας».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: