Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ο Ναδάλ... επέλεξε Βαβρίνκα!!

Επαγγελματίας 100% ο Ραφαέλ Ναδάλ έκανε το χρέος του, επικράτησε 2-1 σετ του Τόμας Μπέρντιχ και έτσι... πήρε μαζί του στα ημιτελικά του ATP World Tour Finals, τον Στανίσλας Βαβρίνκα!

Ο Ναδάλ... επέλεξε Βαβρίνκα!
Ο Ναδάλ πρώτος, ο Βαβρίνκα δεύτερος και... αγκαλιά στα ημιτελικά του ATP World Tour Finals! Ο Ισπανός νίκησε 2-1 σετ (6-4, 1-6, 6-3) τον Τόμας Μπέρντιχ και έκανε το «δώρο» που περίμενε ο Σταν για να περάσει στην τετράδα.

Ο «βασιλιάς στο χώμα» πήρε αρχικά το εναρκτήριο σετ που χρειαζόταν για να τερματίσει ως πρώτος στον όμιλο και να αποφύγει στη διασταύρωση τον Τζόκοβιτς και παρά το black out στη συνέχεια, κατάφερε στα τρία σετ να κάμψει την αντίσταση του Τσέχου και να τον αφήσει εκτός συνέχειας.

Το Σάββατο στις 16:00 παίζουν μεταξύ τους οι Ντελ Πότρο και Φέντερερ. Ο νικητής του ζευγαριού αυτού παίρνει την πρόκριση στους «4» του τουρνουά και βρίσκει μπροστά του τον Ναδάλ. Από την άλλη, στις 22:00, ο αδιάφορος και πρώτος στο δεύτερο γκρουπ, Τζόκοβιτς θα κάνει προπόνηση απέναντι στον ήδη αποκλεισμένο Γκασκέ, ενόψει του δικού του ημιτελικού με τον Βαβρίνκα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: