Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

«Με τον κόσμο στο πλευρό μας»

12
Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης Σταύρος  Ζαχαρέλης μίλησε στον Arena FM 89,4 για το με τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στον λαό της ομάδας από τον οποίο περιμένει την στήριξη του και να γίνει ο 12ος παίκτης στο αυριανό(9/11) ντέρμπι.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, απλά αυτό είναι ντέρμπι. Οι παίκτες και ο προπονητής κάνουν την δουλεία τους, η διοίκηση επίσης από την μεριά της κάνει ότι μπορεί και ελπίζουμε ότι και ο κόσμος πρέπει να κάνει την δικιά του δουλεία και ζητάμε την στήριξη του στο αυριανό παιχνίδι, να γίνει ο 12ος παίκτης και να δώσει την ώθηση που χρειάζονται οι παίκτες μας, χωρίς άγχος και αποδοκιμασίες να κάνουμε το αυριανό παιχνίδι μια γιορτή και να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη εντός έδρας».
Για τις απουσίες των δυο ομάδων: «Η ψυχή είναι αυτή που πολλές φορές υπερκαλύπτει και τεχνική κατάρτιση και σχέδια και φέρνει την νίκη. Την ζωντάνια και τον αέρα σε αυτήν την ψυχή πρέπει να την δώσει ο κόσμος. Να αφήσει έξω όλη τις πίκρες και όλα αυτά που ποθεί ότι έπρεπε να γίνουν σε πέντε μήνες, κάτι το οποίο πρακτικά είναι αδύνατο. Πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι αυτή η ομάδα τώρα χτίζεται και πρέπει να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά που είναι το μέλλον του Άρη.
Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, τίποτα δεν τελείωσε, έχουμε διανύσει μόλις το 1/3 της αγωνιστικής περίοδο και έχουμε χρόνο να κάνουμε τον Άρη μας ομάδα σύμβολο για πολλά πράγματα. Πρέπει να δώσουμε τέτοια ώθηση στην ομάδα για να την δούμε να φτάνει εκεί που πρέπει».
Για την διαιτησία: «Η διαιτησία δεν πωλείται στα περίπτερα, και να θέλεις δεν μπορείς απλά να αγοράσεις διαιτησία. Ελπίζουμε ότι θα σταθούνε στο ύψος τους και θα εφαρμόσουν τα του κανονισμού. Δεν θέλουμε ούτε να μας ευνοήσουνε ούτε να μας αδικήσουν. Θέλουμε να σφυρίξει αυτά που βλέπουν. Και από εκεί και πέρα ας κερδίσει ο καλύτερος».
Για το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Είναι κάτι που μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ. Τα δυο εκτός έδρας αποτελέσματα γεμίσανε με ευφορία και εμάς και τον κόσμο του Άρη. Εντός έδρας ακόμα δεν είχαμε την ευτυχία να πανηγυρίσουμε νίκη, κάτι το οποίο μας απασχολεί. Από εκεί και πέρα τα βάζουμε κάτω και βλέπουμε τι έχουμε. Οι οκτώ ποδοσφαιριστές παίζουν πρώτη φορά στην Σούπερ Λίγκ, από αυτά τα παιδιά περιμένουμε να αποκτήσουν την εμπειρία και να μάθουν να παίζουν σε δύσκολα παιχνίδια. Τα παιδιά χρειάζονται χρόνο και για αυτό το λόγο ζητάω την βοήθεια του κόσμου. Πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά. Είναι ότι καλύτερο υπήρχε σε ηλικία κάτω των 24 ετών που είχαμε δικαίωμα να πάρουμε. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του Άρη και πρέπει να τα στηρίξουμε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: