Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Τζημόπουλος: «Στα δύσκολα δείξαμε χαρακτήρα»

Την άποψη ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα βελτιωθεί περισσότερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Θέμης Τζημόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα.

Τζημόπουλος: «Στα δύσκολα δείξαμε χαρακτήρα»
Με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Πλατανιά ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Θέμης Τζημόπουλος.

Ο μέσος των Γιαννιωτών χαρακτήρισε ιδιαίτερη την αναμέτρηση με τους Κρητικούς , στην οποία θέλουν να δείξουν ότι είναι σε καλή κατάσταση στον κόσμο της ομάδας που θα δώσουν το «παρών» στους Ζωσιμάδες.

Ακόμη, αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας ο Τζημόπουλος τόνισε πως επιθυμία όλων είναι να έχουν πορεία ίδια με την περσινή:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον Σάκη Τσιώλη και τον ΠΑΣ:
«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, όταν έρχεται ένας καινούριος προπονητής όλοι προσπαθούν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Η ομάδα έχει πολλή καλή ψυχολογία μετά τη νίκη με τον Πλατανιά, ήταν κάτι που χρειαζόμασταν. Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Δεν χρειάζεται συστάσεις ο νέος μας προπονητής, τα τελευταία χρόνια οι ομάδες του βγαίνουν στην Ευρώπη. Αυτό δίνει μια ώθηση στην ομάδα και έναν χαρακτήρα.

Καμία ομάδα δεν πρέπει να επαναπαυθεί σε μία νίκη. Αυτό που αντιπροσωπεύει μια καλή ομάδα, είναι η συνέχεια. Πιστεύω με δουλειά στις προπονήσεις θα βελτιωθούμε κι άλλο. Στα δύσκολα η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, ο Πλατανιάς δεν μας δημιούργησε καμία ευκαιρία και αυτό είναι ελπιδοφόρο. Αν δείξουμε και μεγαλύτερη επιθετικότητα στο γήπεδό μας, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Για τον ΟΦΗ:
«Είναι ένα ιδιαίτερο ματς αυτό με τον ΟΦΗ, το νιώθουμε αυτό στην πόλη και στις προπονήσεις. Ξέρουμε πως ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο και θέλουμε να πάρουμε αυτό το ματς και να δείξουμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση».

Για τους στόχους του ΠΑΣ:
«Ο προγραμματισμός μας ήταν μια χαρά, τα σχέδια μας τα άλλαξε λίγο η επιτροπή της ΟΥΕΦΑ. Βέβαια αυτό είχε αντίκτυπο σε όλους. Δεν σταματάμε και συνεχίζουμε, πιστεύομε πως έχουμε δυνατότητες και θέλουμε να κάνουμε την ίδια πορεία με πέρυσι.
Οι ομάδες είναι πιο διαβασμένες απέναντί μας. Πέρυσι δεν μας περίμεναν τόσο πολύ. Το δύσκολο λένε είναι να ανέβεις στην κορυφή, το πιο δύσκολο να διατηρηθείς εκεί. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω πως και με τον καινούριο προπονητή οι στόχοι μας έχουν ανέβει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: