Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Κυριακές… στο ΟΑΚΑ η Καλλονή!

Στην Αθήνα θα δώσει τα τρία επόμενα εντός έδρας ματς -τα οποία έχουν προγραμματιστεί για Κυριακή- η Καλλονή, καθώς δήλωσε ως έδρα για τα συγκεκριμένα παιχνίδια το ΟΑΚΑ.

Κυριακές… στο ΟΑΚΑ η Καλλονή
Συνεχίζει την… περιπλάνησή της σε γήπεδα μακριά απ’ τη Λέσβο η Καλλονή, η οποία θα δώσει τα τρία επόμενα εντός έδρας ματς στο ΟΑΚΑ.

Το πρόβλημα με το γήπεδο του συλλόγου στη Λέσβο δεν έχει λυθεί, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, όπου είχε αγωνιστεί στην έναρξη του πρωταθλήματος, για τα ματς κόντρα σε Πλατανιά (24/11), Παναθηναϊκό (8/12) και ΠΑΟΚ (15/12).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλονής:

«Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα δώσει η Καλλονή μας τα τρία προσεχή... «εντός έδρας» παιγνίδια της, για το πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ. Και τα τρία έχουν προγραμματιστεί από την διοργανώτρια να γίνουν Κυριακή. Αυτά είναι:

Με τον Πλατανιά στις 24/11 (17:15) για την 12η αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό στις 8/12 (19:30) για την 14η αγωνιστική και με τον ΠΑΟΚ στις 15/12 (17:15) για την 15η αγωνιστικη.

Συνεπώς η... περιπλάνηση της ομάδας της Λέσβου συνεχίζεται. Επιστρέφει στην Αθήνα, μετά τα δύο... «εντός έδρας» παιγνίδια που έδωσε στο «Κλ. Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: