Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Restart με Άρη!!

Επιστροφή στις νίκες στον αποψινό αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θέλει ο Παναθηναϊκός. Αμπεΐντ στην ενδεκάδα βάζει ο Αναστασίου, που κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Restart με Άρη
Να πιστοποιήσει την αγωνιστική άνοδο που παρουσίασε στα ματς με Εργοτέλη και Ολυμπιακό, αν και δεν επιβραβεύτηκε με αποτέλεσμα στο ντέρμπι, θέλει ο Παναθηναϊκός απόψε απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30, Novasports 1) για την ενδέκατη αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» θέλουν να αποδείξουν πως η καλή εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας δεν ήταν τυχαία, αλλά παράλληλα να τη συνοδεύσουν αυτή τη φορά με τους τρεις βαθμούς.

Ο Γιάννης Αναστασίου τις τελευταίες εβδομάδες είναι… μυστικοπαθής όσον αφορά τα πλάνα του. Ούτε χθες έδειξε τις σκέψεις του σε κάποιες δοκιμές, αλλά κάποιες επιλογές μοιάζουν… δεδομένες. Ο Αμπεΐντ αναμένεται να πάρει τη θέση του τραυματία Πράνιτς στη μεσαία γραμμή, ενώ εφόσον αποφασιστεί να μην ξεκινήσουν το ματς μαζί Μπεργκ και Φιγκερόα, παρά μόνο ο πρώτος, τότε το σχήμα από 4-4-2 θα μετατραπεί σε 4-3-3 με έναν εκ των Ατζαγκούν ή Κλωναρίδη να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα. Ο Μαρινάκης αναμένεται να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ Σίλντενφελντ και Τριανταφυλλόπουλος διεκδικούν τη δεύτερη θέση του στόπερ δίπλα στον Ρισβάνη.

Δεδομένη θέση στην ενδεκάδα έχουν οι Καπίνο (τερματοφύλακες), Νάνο (αριστερός μπακ), Ρισβάνης (στόπερ), Λαγός, Μέντες, Ζέκα (μέσοι) και Μπεργκ (σέντερ φορ). Στην 20μελή αποστολή πέραν όσων αναφέρθηκαν είναι και οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ντίνας και Καρέλης.

Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει πως ο Άρης θα παίξει πολύ δυνατά και ζήτησε από τους παίκτες του να αντιπαρατάξουν το ίδιο στοιχείο, ενώ ζήτησε και πρέσινγκ καθώς θεωρεί πως οι αντίπαλοι είναι επιρρεπείς στο λάθος στη μεσαία γραμμή και την άμυνά τους. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μετά και τον αποψινό αγώνα θα προπονήσει τους παίκτες του την Κυριακή κι εν συνεχεία θα τους δώσει ρεπό μέχρι και την Τετάρτη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: