Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Η πέμπτη «απόπειρα»

Μονόδρομο αποτελεί για τον Άρη η νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η πέμπτη «απόπειρα»
Την πρώτη του νίκη μέσα στην έδρα του θα επιχειρήσει να πάρει φέτος ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό (19:30, Novasports 1).

Οι Θεσσαλονικείς μετρούν τέσσερις αποτυχημένες μέχρι στιγμής απόπειρες να κερδίσουν, με τη βαθμολογική τους συγκομιδή να είναι δύο πόντοι (από τις ισοπαλίες με Λεβαδειακό και Παναιτωλικό).

Στην πέμπτη τους προσπάθεια οι «κίτρινοι» έχουν κάποια προβλήματα, στα οποία καλείται να βρει λύση ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, λόγω των απουσιών του Οικονομόπουλο, Τριανταφυλλάκου και Ηρακλή.

Στον Άρη θέλουν τη νίκη με την οποία θα ανέβουν ψυχολογικά και θα βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σέρβος προπονητής σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Διούδη, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ψυχογιό, Πουλίδο, Κύργια και Μαργαρίτης.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Νταμαρλής, Παπαδόπουλος και ο Τάτος θα είναι εσωτερικός μέσος. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σταυρόπουλος, Ουντόντζι και Αγκάνθο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπουζάνης, Σουνάς, Ίμπε, Αγγελούδης, Λεμονής, Μανιάς, Καραγκούνης, Καρασαλίδης. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Οικονομόπουλος και Έλσνερ, με τους τραυματίες Ηρακλή και Τριανταφυλλάκου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: