Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Η ώρα του ΠΡΕΠΕΙ!!


O Tάσος Νικολογιάννης γράφει για την ανάγκη του Παναθηναϊκού να φύγει με την νίκη από το «Κλεάνθης Βικελίδης».  
Τώρα είναι η ώρα του πρέπει για τον Παναθηναϊκό και την νέα ομάδα, που «χτίζει». Η ώρα του «πρέπει να πάρω βαθμούς» έφθασε, αφού ναι μεν η ομάδα στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό είχε καλή παρουσία, αλλά έφυγε ηττημένη από το γήπεδο. Οπως ηττημένη έφυγε από το γήπεδο και στο ματς με τον Πανθρακικό.
Τώρα, λοιπόν, χρειάζεται ο Παναθηναϊκός να κάνει ότι έκανε και στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τον Εργοτέλη σε κύπελλο και πρωτάθλημα, να πάρει τη νίκη και να αρχίσει την ανοδική πορεία στην βαθμολογία. Διότι ναι μεν η ομάδα έκανε και έχασε ευκαιρίες στο ντέρμπι, αλλά οι εμφανίσεις δεν φθάνουν. Χρειάζονται και βαθμοί. Και ειδικά τώρα στην Θεσσαλονίκη και στην έδρα του Αρη που οι παίκτες του θα μπουν στο γήπεδο κρατώντας το «μαχαίρι στα δόντια» και παίζοντας τον νυν υπερ πάντων αγώνα.
Θα αναρωτηθεί κανείς. Μα καλά όλοι οι αντίπαλοι έτσι δεν αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό; Και η απάντηση είναι «ναι τον Παναθηναϊκό όλες οι ομάδες τον παίζουν δυνατά και κάνουν τα πάντα για το αποτέλεσμα». Και καλά κάνουν λέω εγώ. Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό. Απλά θέλω να πω ότι δεν πρέπει να μας ξεγελάει η βαθμολογική θέση του Αρη. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει 11 ταλιμπάν και μόνο αν και οι δικοί του παίκτες είναι ταλιμπάν θα το πάρει το ματς.
Αν μπουν στο παιχνίδι και το μυαλό τους έχει μείνει στην καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό θα το χάσουν το παιχνίδι χωρίς να το πάρουν χαμπάρι και μετά θα αρχίσουν οι περιπέτειες και η δικαιολογημένη γκρίνια.
Διότι πλέον η ομάδα αυτή έχει δείξει φέτος ότι έχει δυνατότητες. Αρα και ο κόσμος έχει την απαίτηση αυτού του είδους τα παιχνίδια η ομάδα να τα κερδίζει εύκολα , η δύσκολα. Και αυτή η απαίτηση υπάρχει και για το ματς με τον Αρη. Και όσοι παίζουν θα πρέπει να το δουν αυτό το παιχνίδι, όπως το ντέρμπι με μία διαφορά. Να είναι αποτελεσματικοί, να μην σπαταλήσουν ευκαιρίες και τετ-α-τετ σαν του Φιγκερόα και του Μέντες στο ντέρμπι. Να είναι το ίδιο συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην αμυντική λειτουργία.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: