Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Super 3 στον ARENA 89.4: «Να κλείσει η ΚΜΑ»

super-3
Μέσα από τη συχνότητα του ΑRΕΝΑ 89.4 οι οργανωμένοι οπαδοί του Super 3, έστειλαν μηνύματα με πολλούς αποδέκτες, λέγοντας ότι πρέπει να κλείσει η Κοινωνία Μελών του Άρη, αφού απέτυχε και ζήτησε από την Διοίκηση της ΠΑΕ να προστατεύσει την ομάδα από τις διαιτητικές αποφάσεις.
Αυτό που τόνισαν ήταν η απόφασή τους να απέχουν από οποιαδήποτε Γενική Συνέλευση και διαδικασία της Κοινωνίας Μελών του Άρη, υπογραμμίζοντας ότι ο Φορέας δεν ανταπεξήλθε τον προσδοκιών που οι διοικούντες είχαν δώσει στον κόσμο της ομάδας.
Επιπλέον, τόνισαν ότι στηρίζουν μέχρι τέλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που αγωνίζονται και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να καταφερθούν εναντίον τους ή να τους κατηγορήσουν για κάτι, αφού άλλοι έχουν την ευθύνη για την οποία βρίσκεται σε αυτό το σημείο σήμερα ο Σύλλογος.
Σε ό,τι αφορά την Διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να διοικήσουν και να εμπλακούν στα διοικητικά, όπως επίσης ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να είναι αυτοί που θα παίρνουν αποφάσεις σε αυτό το κομμάτι. Ζητήθηκε από την Διοίκηση να προστατεύσει την ομάδα από τις διαιτητικές αποφάσεις και υπογράμμισαν ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να προστατεύσουν τη νυν Διοίκηση, όπως τους προσάπτουν.
Αναφέρθηκαν σε έντονο ύφος στον τρόπο που λειτουργούσε και λειτουργεί η Κοινωνία Μελών του Άρη, προτείνοντας να κλείσει και όλα τα μέλη να μετακινηθούν στον ΑΣ Άρης. Τέλος, οι οργανωμένοι του Super 3 ξεκαθάρισαν για ακόμη μία φορά, ότι είναι απλοί οπαδοί και η θέση τους είναι στο γήπεδο, αυτό θέλουν, οπουδήποτε κι αν αγωνίζεται ο Άρης».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: