Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Πετρόπουλος: «Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του Πλατανιά»

Να πάρουν τη νίκη και τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πλατανιά θέλουν στον Απόλλωνα όπως δήλωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Πετρόπουλος: «Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του Πλατανιά»
Την αναγκαιότητα ο Απόλλων να επιστρέψει στις νίκες εξέφρασε ο Αντώνης Πετρόπουλος ενόψει της αναμέτρησης της ενδέκατης αγωνιστικής στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά (9/11).

Ο επιθετικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τόνισε πως θα πρέπει να βελτιώσουν την αμυντική της λειτουργία, καταφέρνοντας να κρατήσουν το αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του εξέφρασε την πεποίθηση ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον Πλατανιά:
«Είναι μια ομάδα πολύ καλή. Στο Κύπελλο είναι διαφορετικά τα παιχνίδια από το πρωτάθλημα. Θα τους διαβάσουμε και θα πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι λίγο συσπειρωμένη, έχει μια αλλαγή προπονητή και πάντα όταν συμβαίνει αυτό οι ομάδες παρουσιάζονται καλύτερες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους, να σκοράρουμε και να κρατήσουμε το σκορ γιατί στα τελευταία παιχνίδια είδαμε ότι δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό.

Για τη μεταξύ τους αναμέτρηση:
«Όποιος είναι πιο σοβαρός θα πάρει το παιχνίδι γιατί οι λεπτομέρειες κρίνουν τα παιχνίδια. Εμείς χρειαζόμαστε τις νίκες για να πορευτούμε στη συνέχεια γιατί είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Είχα έναν τραυματισμό, τώρα αρχίζω να μπαίνω στην ομάδα, θα δούμε πως θα είναι το πόδι και πιστεύω να είμαι καλά μετά τη διακοπή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: