Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ουδέν σχόλιο από Ζέεντορφ!

Καμία διάθεση να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν προ των πυλών της Μίλαν δεν είχε ο Κλάρενς Ζέεντορφ. «Φουντώνει» η φημολογία στην Ιταλία.

Ουδέν σχόλιο από Ζέεντορφ
«Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για αυτό», απάντησε ο Κλάρενς Ζέεντορφ σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με δημοσιεύματα που τον φέρνουν στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν, στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, φήμες κάνουν λόγο για ειλημμένη συμφωνία μεταξύ της Μίλαν και του 36χρονου Ολλανδού για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Αιτία όλων αυτών είναι η κάκιστη φετινή πορεία της Μίλαν στο πρωτάθλημα. Οι «ροσονέρι» μετά από έντεκα αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει 12 βαθμούς και βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της Serie A. Παρότι ο Γκαλιάνι σε δημόσια τοποθέτηση του δεν επιβεβαιώνει την απομάκρυνση του Αλέγκρι, ο Τύπος της Ιταλίας επιμένει σε αυτό το σενάριο.

Από την άλλη, ο πρώην άσος της Μίλαν που αγωνίζεται στη Βραζιλιάνικη Μποταφόγκο δεν θέλησε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Μιλανέζων: «Δεν θέλω να σχολιάσω τις δημοσιεύσεις του Τύπου αυτή τη στιγμή» είπε αρχικά, ενώ σε ερώτηση αν είναι έτοιμος να γίνει προπονητής απάντησε με… στυλ: «Συνήθως απαντάω πως έχω γεννηθεί έτοιμος. Ή είσαι ηγετική φυσιογνωμία ή όχι. Ότι αναλαμβάνω θέλω να το οργανώνω τέλεια. Με συνέπεια και υπευθυνότητα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: