Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Απόλλωνα για την απαγόρευση από το Υπουργείο και την Αστυνομία!!

H ΠΑΕ Απόλλων με ανακοίνωσή της παραθέτει το περιεχόμενο του εγγράφου που εστάλη από τον Υπουργείο Πολιτισμού και που απαγορεύει τη διάθεση εισιτηρίων προς τους φίλους του Ηρακλή για το κυριακάτικο ντέρμπι στην Καλαμαριά. Υπενθυμίζεται βέβαια ότι πρόθεση του Απόλλωνα ήταν να δώσει εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων, κάτι που προσέκρουσε στην απόφαση του Υπουργείου και της Αστυνομίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων:

"Προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού,η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού απαγορεύεται η μετακίνηση των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς.

Παρακάτω σας παραθέτουμε ακριβώς την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού:

¨Α.Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 στο γήπεδο Απόλλων Καλαμαριάς κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1-12-2013 μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ 1926-Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Football League περιόδου 2013-2014 για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Β.Απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στους οπαδούς της Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ για τον ανώτερο αγώνα,ομοίως για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.''

Δεν υπάρχουν σχόλια: