Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

“Ιταλία θα πάει ο Κάτσε”

1448051_w2-610x369
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Ιταλός προπονητής της εθνικής Αλβανίας, Τζιάνι ντε Μπιάσι και αναφέρθηκε στις φήμες αποχώρησης του Κάτσε από τον ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι οα παίκτης “κατευθύνεται” προς Ιταλία.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Τζιάνι ντε Μπιάσι:
Για τις δηλώσεις του ότι ο Κάτσε θα φύγει τον Ιανουάριο από τον ΠΑΟΚ: “Είναι μια υπόθεση που θα επιβεβαιωθεί και από τον ΠΑΟΚ. Ξέρετε και εσείς πως η καλύτερη λύση είναι να δοθεί ο Κάτσε κάπου δανεικός, γιατί δε μπορεί να χαθεί όλη η χρονιά του ποδοσφαιριστή. Τον είδα μετά από τον αγώνα της Αλβανίας με την Ισπανία. Τον ρώτησα πως είναι και μου είπε ότι πιθανότατα θα αλλάξει ομάδα τον Ιανουάριο”.
Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Κάτσε στην Ελλάδα: “Την κατάσταση την ξέρετε καλύτερα από μένα. Θεωρώ πως έγινε πολύ μεγάλη φασαρία για το τίποτα. Ο Κάτσε είναι ένας ποδοσφαιριστής και δεν έχει κάποια σχέση με τη πολιτική”.
Για τις φήμες ότι δήλωσε πως ο Κάτσε φεύγει εξαιτίας πενήντα οπαδών του “Δικεφάλου”:  “Πολλές φορές αυτά που λέμε δεν αποτυπώνονται σωστά. Εγώ αυτό που είπα είναι πως όταν έβαλε την φανέλα αυτή ο Κάτσε δημιουργήθηκε μια πολύ θερμή κατάσταση. Όλα τα άλλα δεν ξέρω πως δημιουργήθηκαν…”.
Για την πιθανότητα να μετακομίσει ο Κάτσε στο ιταλικό πρωτάθλημα: “Θα είναι καλό για εμένα να μάθει ιταλικά και να επικοινωνώ καλύτερα μαζί του! Το βασικότερο είναι να μη χάσει την υπόλοιπη χρονιά χωρίς να παίζει. Πιστεύω ότι στην Ιταλία ενδιαφέρονται για τον Κάτσε. Ένας μάνατζερ με προσέγγισε και μου ζήτησε πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή. Βέβαια από τη συλλογή πληροφοριών μέχρι την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή υπάρχει μεγάλη απόσταση. Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται η Λάτσιο,  που είναι πλήρης στα αμυντικά χαφ.  Πιθανότατα ακούγεται η Λάτσιο επειδή κάποιοι συνδυάζουν το γεγονός πως είναι εκεί ο Αλβανός τεχνικός διευθυντής, ο Τάρε. Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα. Δεν μπορώ να πω συγκεκριμένο όνομα, αλλά πιστεύω πως είναι μια εκ των Ουντινέζε και Κιέβο Βερόνα”.
Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: “Η εθνική Ελλάδα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και εύχομαι να συνεχίσει το ίδιο καλά”.
Για το αν μπορεί να παίξει ο Κάτσε σ’ ένα μεγάλο πρωτάθλημα: “Πιστεύω πως είναι στο χέρι του. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ και να βελτιωθεί σημαντικά για να ανταποκριθεί σ’ ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: