Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Με στόχο το σερί!

Την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα θέλει να πετύχει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Αθηνών.

Με στόχο το σερί
Την ανοδική του πορεία καλείται να επιβεβαιώσει ο Παναθηναϊκός στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλων Αθηνών στη Ριζούπολη (19:30, Novasports 2).

Το «τριφύλλι» δείχνει να έχει αποκτήσει χημεία στο παιχνίδι του, βγάζει αυτοματισμούς και πλέον δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που είχε ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν δύο νίκες κόντρα στον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα, βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας και πλέον στοχεύουν να ανέβουν ακόμη ψηλότερα.

Για το σημερινό παιχνίδι με την «ελαφρά ταξιαρχία» ο Γιάννης Αναστασίου έχει ζητήσει από τους παίκτες να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε να μπορέσουν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο 40χρονος προπονητής προτίθεται να παρατάξει με σύστημα 4-4-2 την ομάδα. Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μαρινάκης, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με τους Λαγό και Πράνιτς να είναι εσωτερικοί μέσοι. Σε ρόλο επιτελικού θα παίξει ο Ατζαγκούν, με τους Καρέλη και Μπεργκ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Αμπεΐντ, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ντίνας και Κλωναρίδης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: