Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

“Χρειάζεται συγκέντρωση”

passalis1-610x350
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής, μίλησε στονArena FM 89,4  για το αγωνιστικό κομμάτι των “Κίτρινων”.
Αναλυτικά είπε:
Για το κατά πόσο θα επηρεαστεί το αγωνιστικό τμήμα από το θέμα επενδυτή:
“Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι αλλά δε μπορούμε να περιμένουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη να μείνει ανεπηρέαστο από το θέμα του επενδυτή. Ο Άρης πρέπει να αφιερωθεί στο πολύ σημαντικό αγώνα με τον Πανθρακικο καθώς είναι μια ομάδα με παρόμοιους στόχους με τον Άρη αλλά και πολύ σταθερή. Είναι ένα παιχνίδι που στο προγραμματισμό το βάζεις με τα παιχνίδια που κερδίζεις τους τρεις βαθμούς. Το έργο των ποδοσφαιριστών θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να είναι ψύχραιμοι και σοβαροί. Είναι απαραίτητο οι παίκτες να βγάζουν και ταλέντο και προσωπικότητα για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και να παραμείνουν στη Σούπερ Λιγκ.
Οι παίκτες λαμβάνουν μηνύματα όχι μόνο από την διοίκηση αλλά και από τα μίντια και τους γνωστούς τους. Αυτά που ακούνε σίγουρα τους επηρεάζουν τον καθένα με διαφορετικό τρόπο. Πρέπει όμως να μείνουν στο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές το μόνο που πρέπει να κοιτάνε είναι να κρατήσουν την ομάδα στη κατηγορία. Για αυτό το λόγο έχουν υπογράψει συμβόλαια.
Το άγχος και η πίεση υπάρχουν από την αρχή. Το πως θα διαχειριστούν την κατάσταση είναι πάνω στους ποδοσφαιριστές αλλά και στο τεχνικό επιτελείο. Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία του Άρη για να κάνει την πρώτη του νίκη στο Χαριλάου και να τα πάει καλύτερα μελλοντικά”.
Για την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
“Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Ο Άρης είχε καλή αμυντική συμπεριφορά και έναν πολύ καλό Διούδη. Κατάφερε και κράτησε το 0 μέχρι το 70 αλλά όταν δέχθηκε το γκολ χάλασε η ψυχολογία. Θα πρέπει να μάθουν οι ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται στις καταστάσεις όταν κάτι “πάει στραβά”. Ο Άρης θα πρέπει να βελτιωθεί μεσοπιθετικά καθώς δεν υπάρχει καλή επικοινωνία κέντρου και επίθεσης. Στην άμυνα υπάρχει βελτίωση αλλά πρέπει να συνεχίσει έτσι η ομάδα”.
Για την προετοιμασία του Καλοκαιριού:
“Δε θέλω να κρίνω το τι έγινε στη προετοιμασία του Άρη καθώς δεν την παρακολούθησα και δεν έχω άποψη. Δε θεωρώ πως πρέπει να γίνει τώρα η απόδοση ευθυνών αλλά στη λήξη της περιόδου”.
Για το γεγονός πως ο Αγκάνθο έμεινε εκτός αποστολής:
Την δεδομένη χρονική στιγμή στον Άρη δε περισσεύει κανένας είτε λέγεται Αγκάνθο είτε Λεμονής. Δε ξέρω τι έχει συμβεί στα αποδυτήρια αλλά όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο Αγκάνθο είναι πολύτιμος ανεξαρτήτως του χαρακτήρα του και των προβληματισμών του. Το θέμα του Αγκάνθο δημιουργήθηκε εντελώς ξαφνικά πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πλέον δύο δρόμοι. Είτε ο Αγκάνθο συνεχίζει κανονικά, είτε τον Ιανουάριο αποτελεί παρελθόν από τον Άρη”.
Για τη σημασία του βρεθούν λύσεις στον Άρη:
“Το να δοθεί λύση στο οικονομικό κομμάτι δεν είναι επιθυμία μόνο των φιλάθλων του Άρη αλλά όλων των υγειών οπαδών. Ένας δυνατός  Άρης ανεβάζει όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: